Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za februar 2017: Ovan harizmatičan, Lavu se vraća stara ljubav, Škorpija započinje tajnu vezu

VAGA

Ako ste u vezi:

Bićete neuobičajeno zahtevni prema svom bračnom ili emotivnom partneru. Venera koja je vladar vašeg znaka će tokom februara prolaziti kroz suprotni znak, Ovna, gde je u izgonu. Insistiraćete na svojim potrebama u ljubavi i zameraćete partneru što vam ne pruža dovoljno pažnje. Bićete osetljiviji nego inače.

Vaš partner će delovati kao da je samom sebi dovoljan, pa biste mogli da se osećate da ste u podređenom položaju. Tio će u vama izazivati negativnu stranu vaše ličnosti. Pazite da to ne dovede do sukoba i pojačanog nesklada. Kako će vam u isto vreme strasti biti pojačane, ravnotežu u odnosima sa partnerom nalazićete u krevetu.

Ako ste slobodni:

Bićete raspoloženi za zabavu i izlaske više nego za traganje za nekim s kim biste započeli emotivnu vezu. Primetićete kako vam neko nevešto udvara ili vam šalje tajne signale da mu se dopadate. Mada će vam se ta osoba dopasti, nećete imati dovoljno strpljenja za njenu nesigurnost da vam otvorenije priđe. Kako neće biti nikog drugog ko bi vam privukao pažnju i izazvao emocije u vama, sa tom osobom ćete prihvatiti prijateljstvo ali nećete biti spremni za vezu.

Starije Vage će dovesti osobu koja im se dopada pred svršen čin tako što će učiniti nešto nesvakidašnje u svom pristupu. To im može doneti početak veze o kojoj su ranije samo maštali.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Osećaćete potrebu za više intimnih zajedničkih trenutaka. Više će vam prijati da vreme sa bračnim ili emotivnim partnerom provodite nasamo u zajedničkom domu ili ne nekom mestu gde volite povremeno zajedno da odete, nego što ćete biti raspoloženi za izlaske i zabave. Prijaće vam da maštate zajedno.

Iznenadite voljenu osobu tako što ćete je izvesti na pozorišnu predstavu, bioskop ili koncert. Bićete veseli i dobro raspoloženi i umećete da svog partnera nasmejete i opustite. Jedino budite pažljivi da vaš partner ne sazna za nešto što od ranije krijete od njega, jer bi vaša veza zbog toga mogla da trpi i krene neželjenim tokom.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas “zabranjene” ljubavi i osobe koje nisu slobodne. Lako se može dogoditi da uđete u tajnu vezu sa osobom koja će vas privući svojim izgledom i seksipilom. Vaš motiv da uđete u tajnu vezu će biti čista erotika. Prema toj osobi nećete gajiti dublja osećanja niti ćete biti zainteresovani za nešto više od povremenog viđanja. Ono što vam se neće svideti je da će ta osoba biti zaljubljena u vas i da će insistirati na zajedničkim planovima za budućnost.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Stariji Škorpioni će biti u prilici da obnove vezu sa osobom sa kojom su niz godina ranije bili u vezi, a koja je godinama bila daleko. Pokušaj obnavljanja veze neće biti u skladu sa očekivanjima, ali će biti dobro dok bude trajalo.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.