Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za februar 2017: Ovan harizmatičan, Lavu se vraća stara ljubav, Škorpija započinje tajnu vezu

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Vama i vašem bračnom ili emotivnom partneru potrebno je više zabave i druženja sa zajedničkim prijateljima. Pokažite inicijativu i organizujte zabavu. Pripazite samo da ne pozovete nekoga ko bi mogao da vam pokvari zadovoljstvo i provod. Sa voljenom osobom više posećujte predstave, biskope, pozorišta, koncerte.

Prihvatite partnerove predloge za zajedničke trenutke, čak i ako vam nisu sasvim po volji. Vašem partneru je potrebno da se pokrene jer mu postaje monotono. Kako ste vi po prirodi prilagodljivi, neće vam teško pasti da učinite partneru po želji jer će se to pozitivno odraziti na vašu vezu i doprineće dinamici, zbližavanju i boljem skladu.

Ako ste slobodni:

Osećaćete pojačanu potrebu za novim kontaktima i poznanstvima i bićete u prilici da upoznate nove ljude sa kojima ćete sklapati prijateljstva. Jedno poznanstvo može da preraste u nešto više od početnog prijateljstva i da se između vas i druge osobe probudi obostrana simpatija. Pojaviće se još jedna osoba koja će takođe da privuče vašu pažnju. Počećete da se viđate sa obe osobe jer će vas to zabavljati, ali na duže staze to neće moći da potraje.

Stariji Blizanci će osećato potrebu za više dinamike u svom ljubavnom životu jer će im biti dosadno. Zbog toga im neće biti strano da uđu u tajnu vezu sa nekim ko nije slobodan.

RAK

Ako ste u vezi:

Na početku meseca je poželjno da više razgovarate sa partnerom o zajedničkim planovima jer će vam to pomoći da lakše izađete na kraj sa finansijskim zahtevima i potrebama koje će vas ovog meseca opterećivati. Vaš partner će podržati vaše predloge i vaša nastojanja u ostvarivanju ciljeva ali neće moći da vas podrži i finansijski u potpunosti.

U vezi zajedničkih ciljeva i načina njihovog ostvarivanja neophodno je da budete pažljivi u odnosima sa partnerom jer se nećete oko svega složiti i oboje možete po nekim pitanjima da zauzmete tvrdokorne stavove, što može dovesti do nesuglasica i sukoba. Više fleksibilnosti će vam biti potrebno i potrudite se oko toga.

Ako ste slobodni:

Vaše strasti će biti pojačane i bićete više zainteresovani za avanture nego za ozbiljnu vezu. Vaši seksualni apetiti će se pojačati i tragaćete za novim uzbuđenjima. Tragaćete za osobom naglašeno vatrenog temperamenta koja će u vama pokrenuti deo koji ste zapostavili. Takav partner će vam pomoći da se oslobodite. Potreban vam je neko ko će umeti da dominira jer nećete imati strpljenja sa osobama koje oklevaju, koje su nesigurne i odugovlače da vam direktno priđu.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Nešto stariji Rakovima će imati aferu sa osobom sa kojom su bili u prijateljskim odnosima, a koja će im prići neočekivano direktno i priznati kako gaji prema njima osećanja odavno. Razmislite pre nego što donesete odluku.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.