Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za februar 2017: Ovan harizmatičan, Lavu se vraća stara ljubav, Škorpija započinje tajnu vezu

LAV

Ako ste u vezi:

Bićete pod uticajem bračnog ili emotivnog partnera. On će vam biti podrška u svakoj prilici. Vi nećete pokazivati svoje slabosti ali će vaš partner moći da vidi jasno kada ste kako raspoloženi, šta vam stvara nelagodu, kada ste pod pritiskom i iscrpljeni. Umeće da se u tim situacijama postavi adekvatno i ulije vam novu snagu, za šta ćete mu biti zahvalni.

Bićete voljenoj osobi privrženi i nastojaćete da vaš brak ili emotivnu vezu postavite na čvršće temelje, mada nećete uvek naći pravi način da svom partneru pokažete koliko vam znači podrška koju vam pruža. Razmatraćete zajedničke ciljeve i praviti zajedničke planove. Potrebno vam je više razgovora o raznovrsnim temema.

Ako ste slobodni:

Postoji neko ko vam je duže vreme u mislima i ko je osvojio vaše srce. Sve što ranije niste bili iz bilo kog razloga u mogućnosti da učinite kako biste toj osobi prišli i pokušali da privučete pažnju, učinićete tokom februara. U tome ćete imati više uspeha u drugoj polovoni meseca. Biće vam potrebno više vremena i strpljenja ali će vam se uloženi napor i strpljenje isplatiti. Druga osobe će početi da vas primećuje sa simpatijama. Nova veza je na pomolu.

Nešto starijim Lavovima javiće se osoba u koju su nekada bili zaljubljeni ili su bili u vezi sa njom, a koje je duže vreme bila daleko od njih, u drugom mestu ili u inostranstvu. Ako obnovite kontakt nećete se razočarati.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Potrebno vam je više zabave i razonode. Potrudite se da motivišete voljenu osobu da vam se pridruži u osmišljavanju zajedničkog vremena. Već kasnije, nećete više imati vremena za zajedničke izlaske jer će doći na red druge sfere vašeg bračnog ili zajedničkog života, što će zahtevati posvećenost materijalnoj strani odnosa.

U drugoj polovini meseca bićete u mogućnosti da izdvojite sredstva za kupovinu nečeg novog za zajedničko domaćinstvo i porodicu. Počećete da uviđate vrednosti i prednosti kod vašeg partnera kada se radi o ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Vaše strasti će se pojačati, što vam je dobar signal da poboljšate i seksualni aspekt vaše veze.

Ako ste slobodni:

Potrebno je da se oslobodite uticaja jedne osobe sa kojom ste imali vezu u prošlosti, a koja još uvek u vama budi nadu da će se možda jednog dana obnoviti. Ako budete stalno mislili na prošlost, propustićete da primetite jednu osobu u vašoj blizini koja pokazuje zainteresovanost za vas. To je neko ko je često u vašoj blizini, ponaša se predusretljivo, spremno da vam pruži uslugu, čak zna dobro šta vam je od usluga u ovom periodu zaista potrebno. Ta osoba nastoji da započne razgovor sa vama koji bi skrenuo ka privatnim temama. Prihvatite igru i predložite toj osobi opušten razgovor uz kafu. Ako vam se ne dopada fizički na prvi pogled, svakako će vas šarmirati njena elokventnost i intelignecija.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Nešto starije Device počeće da se ponašaju slobodnije i osobi koja ih zanima će prići direktnije i bez ustručavanja. Na vaše iznenađenje, osoba koja vam se sviđa će pozitivno reagovati na vaš pristup, što vam donosi pozitivne poene.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.