Mesečni horoskop

Horoskop u vladavini Strelca: Saznajte šta vas očekuje od 22. novembra do 21. decembra 2018. godine

JARAC (22. 12 – 29. 1)

POSAO Merkur, planeta koja upravlja astrološkim poljem partnerskih odnosa, pod uticajem jednog od vaših vladalaca Urana, simbola kontakata sa strancima, do kraja novembra donosi priliv novca iz neke prekookeanske zemlje. U vreme mladog Meseca, vladaoca polja partnerstva, u konjunkciji sa Jupiterom, simbolom kontakata sa strancima, oko 7. decembra može da kasni isplata koju očekujete iz neke prekomorske zemlje. Klonite se rasprava sa ženama, bilo da se radi o koleginicama ili nadređenima.

LjUBAV Osoba sa kojom ste nekada bili bliski, početkom decembra, kada Venera ulazi u Škorpiju, može ponovo da se pojavi u vašem životu, naročito ukoliko se radi o umetniku, lekaru ili nekome ko često putuje zbog posla. Posle 6. decembra jača uticaj Merkura koji kreće direktnim hodom preko znaka tajnosti, donoseći vam mogućnost poznanstva sa zanimljivom osobom, preko društvene mreže ili interneta.

ZDRAVLjE Čuvajte se oštrih predmeta. Izbegavajte stresne situacije.

VODOLIJA (20. 1 – 19. 2)

POSAO Već početkom decembra Merkur se retrogradnim hodom vraća u Škorpiju, znak u koji pada vaše astrološko polje karijere, zbog čega bi trebalo da obratite više pažnje na ugovore koje potpisujete, kao i dokumentaciju koja ima veze sa sudskim procesima. U vreme mladog Meseca pod uticajem Jupitera, oko 7. decembra, možete da dobijete poziv za odlazak na kraći put ili stručno usavršavanje u inostranstvu. U prvoj polovini decembra trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije, naročito podizanje kredita.

LjUBAV Mars, simbol seksualnosti i energije u polju ljubavi, u prvoj polovini perioda, upozorava da se klonite ljubomornih scena, naročito ukoliko vas od partnera deli veća razlika u godinama. Pozicije Merkura, simbola komunikacija i flerta, u drugoj polovini perioda povoljno utiče na vašu komunikaciju sa voljenom osobom, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom ili vatrenom znaku.

ZDRAVLjE Problemi sa zglobovima. Promenite režim ishrane.

Horoskop u vladavini Strelca

RIBE (20. 2 – 20. 3)

POSAO Direktan hod vašeg vladaoca Neptuna, posle 25. novembra, donosi inspiraciju umetnicima rođenim u prvoj dekadi vašeg znaka. Klonite se nepotrebnih troškova, ukoliko se bavite građevinarstvom ili arhitekturom. Aspekti mladog Meseca u kući karijere, zajedno sa jednim od vaših vladalaca Jupiterom, simbolom ekspanzije i prosperiteta, oko 7. decembra donose vam mogućnost dobijanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

LjUBAV Sa vladaocem astrološke kuće ljubavi, Merkurom u direktnom hodu preko Škorpije, posle 6. decembra može da vam se dopadne neko koga poznajete preko posla. Planeta seksualnosti, Mars u konjunkciji s Neptunom, simbolom zanosa i zaljubljenosti, u drugoj polovini perioda donosi vam strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu, moguće lekarom ili farmaceutom. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje više vašeg razumevanja i pažnje.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

ZDRAVLjE Izbegavajte stresne situacije. Podložnost povredama u kući.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.