Mesečni horoskop

Horoskop u vladavini Strelca: Saznajte šta vas očekuje od 22. novembra do 21. decembra 2018. godine

RAK (21. 6 – 22. 7)

POSAO Pozicija Venere u astrološkoj kući kreativnosti, posle 2. decembra, donosi profesionalnu i materijalnu satisfakciju junskim Rakovima. Osoba sa kojom nameravate da obnovite saradnju ima zanimljiv predlog za vas. Aspekti Marsa, vladaoca kuće karijere, u drugoj polovini perioda povoljno utiču na vaše finansije. U vreme prve Mesečeve četvrti pod uticajem Jupitera, 15. decembra, dobijate ponudu za saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

LjUBAV Već početkom perioda, ulaskom Sunca u vašu kuću strasti, možete da upoznate nekoga s kim ćete poželeti da uđete u ozbiljniju vezu. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, pod uticajem Jupitera, planete prosperiteta i hedonizma, na kraćem putu u inostranstvo, može da vam se udvara zauzeta osoba, ako ste dama. Muškarce rođene u prvoj dekadi znaka može da zaintigira mlađa, atraktivna dama koja se bavi umetničkim zanimanjem, glumica, pevačica, slikarka.

ZDRAVLjE Promenite način ishrane. Stomačne tegobe.

LAV (23. 7 – 23. 8)

POSAO Oslabljen uticaj Merkura, vladaoca astrološkog polja posla koji se 1. decembra vraća u znak Škorpije, predstavlja upozorenje da ne žurite sa važnim odlukama, ali ni sa ulaskom u nove poslovne aranžmane. Situacija se popravlja posle 6. decembra, kada ova planeta kreće direktnim hodom. Krajem perioda očekuje vas profesionalni uspeh ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, moguć je dogovor koji će uticati na tok vaše karijere.

LjUBAV Vaš vladalac Sunce, 22. novembra ulazi u Strelca, znak koji zahvata vaše polje ljubavi, zbog čega ćete biti veoma popularni i omiljeni u društvu, naročito suprotnog pola. Konjunkcija Jupitera i Merkura, planeta komunikacija i hedonizma, u prvoj polovini perioda nagoveštava mogućnost susreta sa mlađom osobom na nekom kraćem putu. Izbegavajte rasprave s partnerom, naročito ako se radi o Strelcu ili Ovnu.

ZDRAVLjE Izbegavajte gazirane napitke. Proverite krvnu sliku.

Horoskop u vladavini Strelca

DEVICA (23. 8 – 23. 9)

POSAO Naglašen znak Strelca, u prvoj polovini perioda, donosi vam novčane dobitke i šanse za odlazak na kraći put u inostranstvo. Napeti aspekti Marsa, planete akcije i sukoba, opominju rođene u prvoj dekadi znaka da dobro razmisle pre nego što donesu odluku u vezi sa realizacijom novog poslovnog poduhvata. Vaš vladalac Merkur, 6. decembra kreće direktnim hodom preko znaka Škorpije, što najavljuje mogućnost potpisivanja isplativog ugovora sa strancima. Aspekti između Neptuna i Venere, simbola mašte i novca, donose vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

LjUBAV Sa vašim vladaocem Merkurom u vašem trećem astrološkom polju, posle 6. decembra nećete prestajati da mislite na osobu rođenu u nekom vodenom znaku. Na kraćem putu moguć susret s osobom koja radi u nekoj stranoj firmi. Partnerovo ponašanje u prvoj polovini perioda budi vašu sumnju.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

ZDRAVLjE Bolovi u mišićima. Potreban vam je odmor.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.