Dnevni horoskop za 14. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 14. septembar 2020.

Horoskop u vladavini Device: Pročitajte šta vas od 23. avgusta do 23. septembra čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate, piše astrolog Suzana Ban za Večernje novosti.

OVAN (21.3 – 20.4)

POSAO Mogući su ishitreni potezi, naročito ako u ovom periodu morate doneti važnu odluku. Neprijatna dešavanja u radnom okruženju zahtevaju od vas da prevaziđete sopstvena ograničenja i savladate nove načine funkcionisanja. Planetarni aspekti ukazuju na to da vam se, uprkos poteškoćama, otvaraju mogućnosti koje će vas ubuduće odvesti na sasvim novu putanju. Ako ovo savladate na početku perioda, nagrada stiže već do kraja meseca kada će se finansijska situacija bitno promeniti.

LjUBAV Očekuje vas velika dinamika na ovom polju. Ukoliko ste u vezi, ovo je vreme kada će romantično raspoloženje da rasplamsa svu maštu koju niste ni znali da imate u sebi. A ako ste sami, pred vama je mogućnost veze koja je na neki način tajna. Neka vas to ne obeshrabri, nakon problematičnog početka, odnos može prerasti u nešto trajno, potrebno je da s reči pređete na dela i tako pokažete da su vam namere ozbiljne.

ZDRAVLjE Nervoza.

BIK (21.4 – 21.5)

POSAO Sve se pokreće. Priliv energije, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ne znate gde ćete pre, sa svake strane se nižu dinamična dešavanja koja od vas traže potpuni fokus. Rado biste se povukli na neko vreme i predahnuli, ali, to je u ovom periodu nemoguće jer vam stižu novi direktori ili šefovi koji zadaju zadatke u okviru kojih vi imate važnu ulogu. Krajem perioda moguće je putovanje na kome vam se mogu poklopiti kockice pa da, bar na kratko, priuštite sebi mali predah i okrepljujući odmor.

Horoskop u vladavini Device: Saznajte šta vas očekuje od 23. avgusta do 23. septembra 2019. godine
Horoskop u vladavini Device: Saznajte šta vas očekuje od 23. avgusta do 23. septembra 2019. godine

LjUBAV Najviše vam prijaju neobavezna druženja s ljudima s kojima vas vezuje jedna zajednička osobina – beskrajni hedonizam. U tom ambijentu ljubavni plan trpi, kao da vam je više stalo do okoline nego do voljene osobe. Ukoliko ne budete pametno izbalansirali ovakvu planetarnu raspodelu energije, druga strana može vaše čudno ponašanje pogrešno da protumači, a zatim i da povuće poteze koji će trajno narušiti ionako krhke odnose.

ZDRAVLjE Kontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

POSAO Neki problemi iz prošlosti izgledaju mnogo gore nego što, zaista, jesu. Do kraja perioda nalazite se u vakuumu, sa svih strana ste pod nekakvim nevidljivim pritiskom koji ne možete da objasnite ali ga itekako osećate. Srećna vest je da je to prolazna faza, jer će se stvari ipak pokrenuti s mrtve tačke. Svemu prethodi jedno važno rešenje koje vam otvara nova saznanja i mogućnosti za napredovanja o čemu niste ni sanjali. Do tada, ostanite strpljivi, pazite šta i kome pričate i nikome ne držite predavanje.

LjUBAV Svo zadovoljstvo leži u okruženju porodice i ukućana. Stižu značajne promene, bilo da se radi o novom članu, kućnom ljubimcu ili nekoj sličnoj promeni kojom vaša oaza mira dobija na kvantitetu. Nekima će ovaj period doneti velike životne promene koje će biti izvor radosti. Bez obzira na to što je period prilično povoljan, budite pažljivi u diskusijama jer su mogući neprijatni nesporazumi s osobama do kojih vam je stalo.

ZDRAVLjE Pazite pluća.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.