Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 26. avgust 2019: Lav razmišlja o raskidu, Ovnu varira pritisak, Vodolija očekuje mnogo od sebe

Dnevni horoskop za 26. avgust 2019: Bik može da očekuje napredovanje na poslovnom planu, Škorpiju muče ljubavni problemi, Ribe očekuje užurban i komplikovan dan, piše Stil.

OVAN

Teško vam je da se organizujete na poslovnom polju. Iznova vam dolaze nove komplikacije. Potrebno je da poboljšate odnos sa partnerom kako biste uspeli da ostvarite mirno i harmonično stanje. Variranje krvnog pritiska.

Dnevni horoskop za 26. avgust 2019.

Dnevni horoskop za 26. avgust 2019.

BIK

Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite poslovno napredovanje. Sreća je na vašoj strani danas. Opustite se uz voljenu osobu koja će vam pokazati njena osećanja. Prolazan umor je moguć.

BLIZANCI

Potrudite se da se posvetite rešavanju poslovnih problema. Nemojte da izbegavate nove odgovornosti. Ukoliko flertujete sa osobom koja vam se dopada, vaš odnos može da napreduje u budućnosti. Problemi sa sinusima.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RAK

Nećete uspeti da ostvarite svoje planove i bićete razočarani zbog toga. Današnji dan vam je nepovoljan za posao. Komunikacija sa voljenom osobom može da bude otežana jer ste oboje razdražljivi. Odmarajte se danas.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.