Retrogradni su Saturn, Venera i Jupiter a Mars ulazi u Ribe: Ovo je najburnija astrološka nedelja u 2020. godini
Retrogradni su Saturn, Venera i Jupiter a Mars ulazi u Ribe: Ovo je najburnija astrološka nedelja u 2020. godini

Crni Mesec u Devici predstavlja specijalan događaj u lunarnoj astrologiji i događa se jednom u dve i po godine, piše Stil.kurir.rs / Lovesensa.rs.

U astrologiji Crni Mesec je drugi mlad Mesec u jednom mesecu. Mlad Mesec u Devici motiviše da preispitamo životne odluke i napravimo promene o kojima smo oduvek sanjali. Vreme je da se aktiviramo i polako krenemo putem ostvarenja snova. Sada imate šansu da promenite život na bolje!

Energija Device je vrlo moćna u ovom periodu, pa ćete uvesti red i organizaciju u svaki haotičan segment života. Potrudite se da ne upadnete u zamku perfekcionizma i prihvatite da ponekad stvari ne mogu potpuno ići onako kako ste vi to zamislili.

Mlad Mesec u Devici 30. avgusta predstavlja savršen dan da započnete nešto novo i obnovite energiju na raznim životnim poljima, naročito kada je u pitanju ljubav. Mnogi će u narednim danima pronaći srodnu dušu, a zauzeta srca počeće da planiraju zajedničku budućnost i brak.

Najveći uticaj Crni Mesec će imati na Devicu. Generalno, svi znakovi treba da se fokusiraju na detoksikaciju i tela, i uma, i duha. Ne bavite se kritikom i perfekcionizmom, ni kada je reč o vama, ni kada je reč o drugima. Ne fokusirajte se na mane, već na ono što može da se popravi. Pronađite način da u svom životu napravite više mesta za dobre i zdrave stvari.

Evo šta vašem znaku donosi Crni Mesec u znaku Device!

Događaj koji se u lunarnoj astrologiji dešava jednom u dve i po godine: Otkrijte šta Crni Mesec u Devici 30. avgusta 2019. donosi svakom horoskopskom znaku
Događaj koji se u lunarnoj astrologiji dešava jednom u dve i po godine: Otkrijte šta Crni Mesec u Devici 30. avgusta 2019. donosi svakom horoskopskom znaku

Ovan – Vreme je za organizaciju

Crni Mesec će pozitivno utiati na poslovni život Ovna. Bićete bolje organizovani i promenićete neke svakodnevne navike. Moguća je nova poslovna ponuda za Ovnove koji maštaju o promeni posla.

Razmislite o svojim rutinama. Posvetite se negovanju psihičkog zdravlja.

Bik – Ostanite hladne glave

Dragi Bikovi, pritisak i teret koji nosite na svojim leđima pomaže da se usavršavate tokom perioda Crnog Meseca. Uspećete da organizujete svoje vreme i lako se prilagođavate svakoj novonastaloj situaciji.

Predivna energija ljubavi donosi vam uskoro novu romansu. Zauzete Bikove očekuje sladak odnos sa partnerom, ali potrudite se da izbegnete sukobe i kritikovanje. Mnogi parovi poželeće da se ostvare u ulozi roditelja.

Blizanci – Pojačana tenzija

Očekuju vas rasprave sa partnerom. Kada osetite ljutnju i bes, nemojte odmah započinjati raspravu, već sačekajte da se strasti slegnu, a zatim razgovarajte. Oni koji su želeli novi dom, imaće lepe vesti po pitanju selidbe.

Prijaju vam promene koje se dešavaju. Ostajete prizemni i hrabro koračate stazom svojih snova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.