Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 24. avgust 2019: Blizanac zaljubljen, Vaga pod pritiskom, Vodolija vredna

Dnevni horoskop za 24. avgust 2019: Ovan nesiguran u partnera, Lav napreduje na poslu, Vaga je pod pritiskom, Strelac će imati nepredviđene troškove, piše Stil.

OVAN

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i rešenju nekog problema na polju posla. Niste sigurni u emocije vašeg partnera. Moguće je da ponekad sumnjate i u njegovu iskrenost ka vama. Povedite računa o bubrezima.

Dnevni horoskop za 24. avgust 2019.

Dnevni horoskop za 24. avgust 2019.

BIK

Očekuje vas period u kojem ćete biti donekle skloni problemima na ovom polju. Moguće je da ste sami krivi za neke komplikacije. Potrebno vam je neko vreme da se distancirate od partnera. Prehlada je moguća.

BLIZANCI

Ukoliko ste planirali da se posvetite privatnom poslu, današnji dan vam je povoljan za to. Veoma ste zaljubljeni i spremni ste da voljenoj osobi posvetite sve svoje vreme i emocije, kako bi bili srećni zajedno. Povedite računa o pritisku.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RAK

Želite da zadržite stabilnost na poslovnom polju, iako postoji dosta negativnih faktora. Imate poverenja u voljenu osobu i želite da vaša veza napreduje. Osećate da ste spremni da uđete u brak. Prija vam da odmarate.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.