Home Mesečni horoskop Astro prognoze za jun 2019: Četiri planete se kreću retrogradno, a Mars...

Astro prognoze za jun 2019: Četiri planete se kreću retrogradno, a Mars iz Raka mnogima može poljuljati emocije i porodični mir

176
0
Astro prognoze za jun 2019
Astro prognoze za jun 2019

Astro prognoze za jun 2019: Ovaj mesec će biti dosta turbulentan sa Marsom u Raku, a čak četiri planete se kreću retrogradno: Saturn, Jupiter, Pluton i Neptun im se pridružuje od 21. juna. Jupiter, Sunce i Neptun će biti u kvadratu što traži od nas da razvijamo samodisciplinu kako bismo produktivno usmerili svoju energiju. Ovaj aspekt daje preterivanje i nesmotrenost kada su finasije u pitanju. Može se javljati buntovnost i preterana emotivnost u vezama ili braku. Mnoge osobe sada mogu ispoljavati nadmenost i ego dok pojedinci mogu da podcenjuju sebe i svoje kvalitete. Sada je potrebno da se čuvate prevare, a isto tako da i vi nikoga ne varate.

Mars iz Raka mnogim osobama može poljuljati emocije i porodični mir dok pojedinci mogu ishitreno doneti odluku za razlaz ili odvajanje od porodice usled želje za samostalnim životom ili zato što više nisu u stanju da trpe neke stvari, piše astrolog Željka Knežević. Kada Mars napravi opoziciju sa Plutonom i Saturnom onda se stvaraju velike agresije, silovito i bezobzirno ponašanje, moguće su i depresije, apatičnost. Fizička nasilja sada mogu da se povećaju pa se umirite i ne izazivajte nikoga. Pojedine osobe mogu imati problem sa roditeljima ili čak i gubitak roditelja ili nekog iz porodice. Kada bi svi mogli malo duhovnije da gledamo na život, onda bi Neptun iz Riba, koje je njegovo prirodno sedište mnogim osobama dao intuiciju, inspiraciju, razumevanje, osetljivost, proroštvo, pa čak i vidovitost i mnoge dobre pokazatelje za ispravne smernice u životu.

Pojedinačne prognoze po znacima 

OVAN

Zaposleni Ovnovi u ovom mesecu mogu imati dosta uspešan period dok nezaposleni imaju dobre prilike za pronalazak posla. Vaš vladar Mars će tranzitirati kroz Raka i vaše četvrto polje gde može da pravi neke turbulencije ili nove početke u porodici. Emotivna situacija u drugoj polovini meseca može biti dosta turbulentna pa se smirite i ne izazivajte svađe. Pojedini Ovnovi mogu da se zaljube dok neki, nažalost, raskidaju.

BIK

Vi možete proći dosta mirno ovaj mesec, bez većih trzavica na poslovnom polju. U ovom mesecu su vam naglašene emotivne i ljubavne prilike sredinom meseca da se uskladite sa vašim partnerom. Slobodni Bikovi mogu u ovom mesecu da započnu novu vezu koja je će potrajati duži vremenski period.
Astro prognoze za jun 2019
Astro prognoze za jun 2019

BLIZANCI

Vi možete poslovno u ovom mesecu doživeti razna pozitivna i negativna iskustva. Svakako da trebate biti oprezni i dobro razmisliti pre nego što povučete poslovne poteze. Razna iznenađenja tokom celog meseca. Emotivno mnogi Blizanci mogu da se raduju jer pronalaze sreću sa svojim partnerom i kako dani dolaze vi ste sve zadovoljniji u vezi ili braku.

RAK

Kod vas će ceo mesec tranzitirati Mars pa bi trebalo da ništa na brzinu ili iz ljutnje odlučite, posebno kada su finansije u pitanju. Tokom celog leta oskudevaćete u novcu pa ga sada dobro rasporedite. Emotivno mnogi Rakovi sada mogu imati neke kraće avanture dok pojedinci imaju lepe ljubavne romanse koje traju već duže vreme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.