Home ASTRO Venera je ušla u Bika: Njen aspekt sa Uranom 18. i 19....

Venera je ušla u Bika: Njen aspekt sa Uranom 18. i 19. maja 2019. donosi neočekivane događaje

82
0
Horoskop od 21. aprila do 21. maja 2020: Otkrijte šta vas čeka u periodu boravka Sunca u Biku
Horoskop od 21. aprila do 21. maja 2020: Otkrijte šta vas čeka u periodu boravka Sunca u Biku

 Planeta ljubavi i odnosa ušla je u znak Bika 15.  maja u čijim će prostorima ostati do 9. juna. Bik je Venerin dom, mesto u kojem se oseća potpuno svojom, pa njene kvalitete u narednom razdoblju bujaju i dolaze do izražaja. Vreme je za ljubav, uživanje, stvaranje i realizovanje novih prilika na polju odnosa i novca. Jedan od zanimljivijih aspekata je onaj s Uranom koji ćemo osetiti oko 18. i 19. maja. Nešto neočekivano bi moglo da se dogodi!

Tokom njenog tranzita znakom Bika možemo jasnije osetiti svoje vrednosti, a samim time sve ono što možemo, a nismo učinili; ono što zaslužujemo da imamo, a od čega često odustajemo jer idemo linijom manjeg otpora. Dobro je posmatrati šta nam se događa u ovom razdoblju jer sada dobijamo upravo ono što nam pokazuje kako i koliko vrednujemo sebe, piše astrolog Julijana Oremović. Dobro je zapitati se jeste li zadovoljni sobom u odnosu i obezbeđuje li vam taj odnos ono što vam zaista treba? Kako možete poboljšati svoju finansijsku situaciju? Živite li uistinu ono što vam je potrebno ili gurate glavu u pesak i zadržavate u svom životu ono što vas prividno čini sigurnom, a to je jedan od najvećih izvora nezadovoljstva? Venera u Biku uživa u hrani, dodirima, maženju, masažama, prirodi, osećaju sigurnosti i osobama sa kojima se oseća sigurno. Neskloni smo rizicima, igramo na sigurno, proveravamo, posmatramo, ispitujemo pre nego što donesemo odluku vezanu uz naše odnose ili finansijsku situaciju. Ovoj Veneri ne treba avantura, ne traži kratkoročna zadovoljstva, ona teži stvarima i ljudima sa kojima može stvoriti dugoročnu vrednost.
Venera je ušla u Bika: Njen aspekt sa Uranom 18. i 19. maja 2019. donosi neočekivane događaje
Venera je ušla u Bika: Njen aspekt sa Uranom 18. i 19. maja 2019. donosi neočekivane događaje
Ali budući da je izuzetno putena i senzualna, ponekad joj je teško da odoli zovu tela i susretu koji joj nudi strast i fizičko zadovoljstvo. S njom smo strpljivi, oprezni, ali i istrajni. Nikud nam se ne žuri. Može u nama probuditi i poriv da posesivno čuvamo ono što imamo ili da partnera ponekad opteretimo ljubomorom. Poverenje postaje izuzetno važno. Bude li ono narušeno, može doći do udaljavanja u vezi. Novac u narednom razdoblju može biti češća tema u vezama i brakovima. Ako ste sami i tražite ljubav, tokom ovog tranzita izvesni su novi susreti i spojevi. Ali bezglavo uletanje u nešto novo nije česta opcija. Duboko u sebi osećamo da pre svega treba da budemo sigurni u svoj izbor i da ono što biramo i koga biramo nije nešto prolazno što će samo prohujati kroz naš život. Iskreni dodiri i zagrljaji nas leče. Možda će nas privući neko zbog boje svog glasa ili zbog načina na koji se odnosi prema nama, s puno poštovanja i strpljivosti, dajući nam vremena da se odlučimo. Odnosi koji započnu tokom ovog perioda imaju solidnu osnovu za trajanje. Veze koje su opterećene problemima i koje su nestabilne, odnosi koji nas izbacuju iz ravnoteže i ne donose nam zadovoljstvo, mogli bi da se okončaju. Tokom svog kretanja Bikom stvoriće mnogo zanimljivih aspekata s drugim planetama, ali jedan od zanimljivijih je onaj s Uranom koji ćemo osetiti oko 18. i 19. maja. Nešto neočekivano bi moglo da se dogodi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.