DEVICA

Venera u trećoj astrološkoj kući zajedno sa Jupiterom, vladaocem polja partnerskih odnosa, najavljuje buran ljubavni period, naročito ako ste u vezi sa nekim vodenim znakom. Zauzeta osoba želi da privuče vašu pažnju.

VAGA

Aspekti vašeg vladaoca Venere u drugom astrološkom polju, rastu vaše šansa da u okviru nekog zajedničkog posla upoznate osobu koja je već zauzeta, što neće umanjiti vaše interesovanje za nju. Možetedaočekujeteuvećanjeprihoda.

ŠKORPIJA

Sa Venerom i Jupiterom u vašem znaku, vi ste znak u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Na nekom javnom skupu možete da upoznate harizmatičnu, ali najverovatnije zauzetu osobu.

STRELAC

Planeta ljubavi i posla u dvanaestom astrološkom polju zajedno s vašim vladaocem Jupiterom pod uticajem vašeg drugog vladaoca Neptuna, može da vam donese tajnu romansu ili priliv novca preko honorarnog ili paralelnog posla.

JARAC

Sa planetom biznisa u jedanaestom astrološkom polju možete da uspostavite kontakte sa predstavnicima stranih firmi. Neko ko vam je nekada mnogo značio, moguće Bik ili osoba rođena u znaku Riba, želi da vas vidi.

Dnevni horoskop za 20. mart 2017
Venera u Škorpiji od 7. novembra 2017

VODOLIJA

Sa Venerom, Jupiterom i Suncem (vladaocem polja ljubavi), simbolima aubavi, putovanja i osoba na položaju, u astrološkom polju karijere, u vašem životu može da se pojavi neko ko vam je nekada mnogo značio.

RIBE

Pozicija Merkura, vladaoca polja partnerskih odnosa pod uticajem Venere, planete ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u strastvenu vezu s nekim čijem ćete šarmu teško odoleti. Investirajte u poslove sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

novosti.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.