Home Horoskop VENERA U ŠKORPIJI OD 7. NOVEMBRA 2017: Nekima rastu šanse za povećanje...

VENERA U ŠKORPIJI OD 7. NOVEMBRA 2017: Nekima rastu šanse za povećanje prihoda a neki će otpočeti strastvenu vezu

49
0
venera u škorpiji od 7. novembra 2017

Venera u Škorpiji od 7. novembra 2017: Trigon sa Neptunom donosi uspeh i podršku osoba na položaju muzičarima, slikarima, kompozitorima plesačima

Venera, planeta ljubavi, jednom godišnje prelazi preko osmog zodijačkog znaka, pa tako 7. novembra ulazi u Škorpiju u kojoj je njen uticaj inače oslabljen (ljubomora, posesivnost, nepoverljivost). Međutim, ove godine situacija je nešto drugačija, pošto se Venera nalazi blizu Jupitera, planete ekspanzije i prosperiteta, koji posle 12 godina ponovo prelazi preko Škorpije. Pored moćnog Jupitera, tu je i Sunce, tako da će vodeni znaci, a posebno Škorpije, moći da računaju na podršku osoba na položaju i porast šansi za uvećanje prihoda. Krajem nedelje, Venera obrazuje i trigon sa Neptunom, simbolom romantike i ljubavnog zanosa, što će nekim znacima doneti sudbinski susret sa harizmatičnom osobom ili strastvenu vezu, pišu Večernje novosti. Pošto Venera simbolizuje i novac, aspekt sa Neptunom, planetom inspiracije i mašte, pogoduje onima koji se bave nekim kreativnim zanimanjem, piscima, umetnicima, muzičarima, slikarima, kompozitorima, plesačima.

OVAN

Pozicija vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa pod uticajem mističnog Neptuna iz polja tajnih ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u romantičnu vezu sa osobom kojoj ćete teško moći da odolite.

BIK

Sa vašim vladaocem Venerom u sedmoj astrološkoj kući očekuju vas uzbuđenja na ljubavnom planu i mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom koja je prisutna u javnosti. Povedite računa o tome gde i kako planirate da ulažete novac.

BLIZANCI

Početkom nedelje, Venera u šestom astrološkom polju obrazuje trigon sa Mesecom u vašem znaku, tako da možete da upoznate nekoga ko nosi uniformu na radu. Stiže vam SMS ili mejl od nekoga ko vam je nekada mnogo značio.
Venera u Škorpiji od 7. novembra 2017

RAK

Aspekti Venere u vašoj petoj astrološkoj kući, donose vam na susret sa umetnikom ili sportistom koga možete da upoznate na nekom javnom skupu ili kraćem putu. Partneru je potrebna vaša podrška, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji.

LAV

Venera u trećem astrološkom polju zajedno sa vašim vladaocem Suncem, nagoveštava susret sa atraktivnom osobom, koja zbog posla često putuje. Jedan Strelac vam šalje SMS, dok neka Vaga očekuje da joj poklonite više pažnje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.