Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 8. novembar 2017: Strelac motivisan, Bik entuzijatičan, Devica ljubomorna

Dnevni horoskop za 8. novembar 2017: Strelac motivisan, Bik entuzijatičan, Devica ljubomorna

80
0
Dnevni horoskop za 8. novembar 2017

Dnevni horoskop za 8. novembar 2017: Ovan negativan, Bik entuzijatičan, Blizanci žive u prošlosti, Rak iskren, Lav kreativan, Devica ljubomorna, Vaga nestrpljiva, Škorpija uživa u igrama, Strelac motivisan, Jarac rasejan, Vodoliji treba odmor, a Ribe žive u iluziji. Ovo je današnji dnevni horoskop za 08.11.2017. godine, piše Luftika.

Ovan

Posao Saradnici misle da zabušavate i postoji mogućnost da vam to otvoreno i prebace. Dajte sve od sebe ili potražite pomoć ako ne možete sve da postignete. Ljubav Partner je pomalo nervozan i to može i na vas da utiče. Pokušajte da se fokusirate na dobre stvari u vezi. Zdravlje Odlično.

Bik

Posao Počinje dan entuzijastično i sve vam ide od ruke. Iskoristite to i završite započete projekte na najbolji mogući način. Ljubav Intrigira vas jedan Lav. Usporite i ne ulećite brzo u avanture ako niste sigurni da možete da se izborite sa svojim osećanjima. Zdravlje Problemi sa varenjem.
Dnevni horoskop za 8. novembar 2017

Blizanci

Posao Budite slobodni da iskažete svoje neslaganje po pitanju ključnih pitanja i verujte svojoj intuciji. Na kraju će i šef i saradnici videti da ste bili u pravu. Ljubav Ne možete da prestanete da mislite na osobu iz prošlosti i to vas sprečava da nastavite dalje. Čim se toga oslobodite, bićete spremni za novu ljubav. Zdravlje Ubacite u svoj raspored malo više sportskih aktivnosti.

Rak

Posao Imate utisak da ne možete sve da postignete. Usporite malo tempo i bićete produktivniji više nego da rešavate nekoliko poslovnih problema odjednom, a ne možete svemu da se posvetite. Ljubav Imajte razumevanja za parnerove nedoumice i budite otvoreniji prema njemu. Razgovarajte o svojim osećanjima jer je to put ka zajedničkoj budućnosti. Zdravlje Hvata vas prehlada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.