Mars u Vagi od 23. oktobra do 9. decembra 2017

Mars u Vagi od 23. oktobra do 9. decembra 2017: Mars je “u padu” u znaku Vage, te je nemoguće da postigne svu svoju snagu, a ni hrabrost – barem ne u onom staromodnom, uvreženom smislu. Ovaj je Mars, skockan, fin, uglađen, namirisan, hrli u trgovačke centre da troši novac na pomno odabrane odevne predmete. On hodočasti po salonima za ulepšavanje, a umesto muške borbe mačem ili šakama, on se bori češljem ili makazama, jer Mars u Vagi je i slika frizera.

Mars u Vagi nema snage, barem ne one sirove, Ovnovske, takođe, nedostaje mu prodornosti, odlučnosti, akcije i inicijative, osim kada se pojavi neko lepši, mirisniji, uglađeniji, šarmantniji, omiljeniji. Tek tada mu se javlja potreba da se konkurencija nadjača u estetskom smislu, piše Astro portal.

I eto, baš u takvim, estetskim i umetničkim sferama, ovaj Mars jedino može postići maksimum, pa umesto neustrašivog ratnika i odlučnog, hrabrog borca, postaje vrhunski plesač, strastveni muzičar, pesnik oštrog pera ili vizažista, model, fotograf, pevač… To mu je prirodno i lako, te mu otvara mu vrata javnosti, što je njegova istinska potreba. Marsu u Vagi trebaju pljesak i priznanje za prefinjen stil i dobar ukus, ma o čemu se radilo.

Natalna pozicija Marsa u znaku Vage donosi sliku borbe kroz ljubavne, ali i sve ostale odnose jer je Vaga je zadužena za odnos, pokazuje na koji način sarađujemo, koliko smo spremni na kompromise. U vezama mu nedostaje diplomatičnosti, taktičnosti, prefinjenosti, ljubaznosti, a često se nižu slike impulsivnosti, preterane nametljivosti, kratkog fitilja, netaktičnosti, svađe, a katkad i agresije koja ide iz slabosti ove pozicije. Akteri ovih scenarija su slabi (pasivno agresivni) muškarci i jake (otvoreno agresivne) žene.

Brak ili ljubavna zajednica uslovljeni su mu borbom, jer vlasnik ovog Marsa neprestano izaziva, provocira, podstiče razne akcije, nema mira. Bitno je kretanje i pokretanje, akcija, građenje i rušenje, jer je to osnovna potreba Marsa. Sve se podnosi osim dosade, letargije, sporosti, mlakosti. A kad smo kod akcije i prvih koraka, nemojte računati da će ovaj Mars (muškarac, mladić) prvi učiniti neki konkretan potez, to ostavlja vama, drage devojke i žene, tako da znate šta vam je činiti – uloge su zamenjene!

Mars u Vagi od 23. oktobra do 9. decembra 2017

U sledećih mesec dana šepurenja kroz svoj opozitni znak, ovaj naricisoidni Mars nailaziće na razne izazove, ali i opasnosti koje će mu priuštiti deo ekipe iz univerzuma, a to su Uran i Pluton. Pa je sigurno da će u ovom razdoblju biti mnogo borbe, pre svega na ljubavnom planu, ali i umetničkom, diplomatskom, političkom i pravnom.

Biće sada svega. Svađa, prekida, ucenjivanja, optuživanja, nemorala, ljubomore, rastava i to burnih, žestokih. Sve što je javno, sada je takođe na udaru Marsa, tako da svi oni čiji je posao povezan s javnošću, ali i ostali poslovi iz Vagine simbolike, mogu očekivati neprijatnost i borbe, ali i nove početke, entuzijazam, oduševljenje, sve što je povezano s Marsom. Trebaće nam samo nešto više vremena da se odlučimo na koju stranu da krenemo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.