ASTRO

MARS U VAGI OD 23. OKTOBRA DO 9. DECEMBRA 2017: Spremite se za svađe, raskide, ucenjivanja, optužbe i ljubomoru, naročito Škorpije i Ovnovi

Mars u Vagi od 23. oktobra do 9. decembra 2017: Mars je “u padu” u znaku Vage, te je nemoguće da postigne svu svoju snagu, a ni hrabrost – barem ne u onom staromodnom, uvreženom smislu. Ovaj je Mars, skockan, fin, uglađen, namirisan, hrli u trgovačke centre da troši novac na pomno odabrane odevne predmete. On hodočasti po salonima za ulepšavanje, a umesto muške borbe mačem ili šakama, on se bori češljem ili makazama, jer Mars u Vagi je i slika frizera.

Mars u Vagi nema snage, barem ne one sirove, Ovnovske, takođe, nedostaje mu prodornosti, odlučnosti, akcije i inicijative, osim kada se pojavi neko lepši, mirisniji, uglađeniji, šarmantniji, omiljeniji. Tek tada mu se javlja potreba da se konkurencija nadjača u estetskom smislu, piše Astro portal.

I eto, baš u takvim, estetskim i umetničkim sferama, ovaj Mars jedino može postići maksimum, pa umesto neustrašivog ratnika i odlučnog, hrabrog borca, postaje vrhunski plesač, strastveni muzičar, pesnik oštrog pera ili vizažista, model, fotograf, pevač… To mu je prirodno i lako, te mu otvara mu vrata javnosti, što je njegova istinska potreba. Marsu u Vagi trebaju pljesak i priznanje za prefinjen stil i dobar ukus, ma o čemu se radilo.

Natalna pozicija Marsa u znaku Vage donosi sliku borbe kroz ljubavne, ali i sve ostale odnose jer je Vaga je zadužena za odnos, pokazuje na koji način sarađujemo, koliko smo spremni na kompromise. U vezama mu nedostaje diplomatičnosti, taktičnosti, prefinjenosti, ljubaznosti, a često se nižu slike impulsivnosti, preterane nametljivosti, kratkog fitilja, netaktičnosti, svađe, a katkad i agresije koja ide iz slabosti ove pozicije. Akteri ovih scenarija su slabi (pasivno agresivni) muškarci i jake (otvoreno agresivne) žene.

Brak ili ljubavna zajednica uslovljeni su mu borbom, jer vlasnik ovog Marsa neprestano izaziva, provocira, podstiče razne akcije, nema mira. Bitno je kretanje i pokretanje, akcija, građenje i rušenje, jer je to osnovna potreba Marsa. Sve se podnosi osim dosade, letargije, sporosti, mlakosti. A kad smo kod akcije i prvih koraka, nemojte računati da će ovaj Mars (muškarac, mladić) prvi učiniti neki konkretan potez, to ostavlja vama, drage devojke i žene, tako da znate šta vam je činiti – uloge su zamenjene!

Mars u Vagi od 23. oktobra do 9. decembra 2017

U sledećih mesec dana šepurenja kroz svoj opozitni znak, ovaj naricisoidni Mars nailaziće na razne izazove, ali i opasnosti koje će mu priuštiti deo ekipe iz univerzuma, a to su Uran i Pluton. Pa je sigurno da će u ovom razdoblju biti mnogo borbe, pre svega na ljubavnom planu, ali i umetničkom, diplomatskom, političkom i pravnom.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Biće sada svega. Svađa, prekida, ucenjivanja, optuživanja, nemorala, ljubomore, rastava i to burnih, žestokih. Sve što je javno, sada je takođe na udaru Marsa, tako da svi oni čiji je posao povezan s javnošću, ali i ostali poslovi iz Vagine simbolike, mogu očekivati neprijatnost i borbe, ali i nove početke, entuzijazam, oduševljenje, sve što je povezano s Marsom. Trebaće nam samo nešto više vremena da se odlučimo na koju stranu da krenemo.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.