Veliki letnji horoskop

Veliki letnji horoskop: Za mnoge od nas ovogodišnje leto biće posebno i nezaboravno. Pogledajmo kretanja planeta i šta ona mogu doneti.

Deo juna i jul biće ugodni, uglavnom mirni i osim povremenih i prolaznih neravnoteža u hedonističkim temama (hrana, piće, uživancije svih vrsta), dobar za većinu ljudi.

Kod onih kojim tranziti Neptuna, Saturna, Jupitera i Urana padnu na osetljivije tačke u natalnim kartama biće, već rečeno, nešto neumerenosti, pa je ključ za dobar osećaj nešto redukcije u spomenutim temama. I sve će biti više manje u redu, ali još ne potpuno oduševljavajuće ili pak očaravajuće, piše Ehoroskop.

Bitne stvari počeće da se događaju krajem jula i tokom avgusta.

Prvo što upada u oči jesu dva pomračenja koja će sigurno uticati na mnoge ljude da menjaju svoje odluke ili će im se dogaditi nešto što će njihov život usmeriti u novom pravcu.

Prvo će se dogoditi pomračenje Meseca 7.8. u 18 i 21 časova na 15,25 Vodolije. Biće to dani velikih nadahnuća i potreba da otkrijemo neotkriveno, da eksperimentišemo, da učinimo nešto nesvakidašnje. Samo ako u dubini duše osećate da je to što planirate ispravno, učinite to, ali odlučujte bar dan, dva nakon pomračenja. Da bi sve bilo jasno, a vi sabrani.

Drugo pomračenje je još važnije, biće pomračenje Sunca 21.8. u 18 i 26 sati na 28,53 Lava.

Kako se ovde radi o znaku gde je domicil Sunca, a biće pomrčenje iste zvezde, to će ona delovati snažno na mnoge ljude. Ali kako će ista biti u prekrasnom trigonu sa Uranom u Ovnu, to će za većinu (a pogotovo za one koji imaju dobro postavljen Uran u natalnim kartama) iznedriti neočekivano dobre promene. Budite spremni na preokrete koji bi vas mogli prijatno iznenaditi! Ako odlučite tih dana o nečemu vama važnom, odlučujte barem dan nakon pomračenja. Iz istih već pre spomenutih razloga (kao i kod pomračenja Meseca).

Veliki letnji horoskop

Merkur će od 14. 8. do 6. 9. biti u retrogradnom hodu (Devica-Lav) pa se naoružajte strpljenjem ako se tih dana zaglavite u saobraćaju, ako vam internetske konekcije ne funkcioniše najbolje, ako zapne korespondencija ili ako neka stara tema dođe opet na dnevni red. Rešiće se nakon 6.9. kad Merkur krene direktno i kada o toj temi opet razmislite ispočetka.

Venera će se kretati od Bika do Device uobičajenim hodom i nakon zanimljivog proleća (kad je bila u retro hodu po Ovnu) doneće skladne ljubavne odnose mnogim znacima, već zavisno od individualnih natalnih karata.

Mars će ići od Raka do sredine Device i više manje neće daleko odstupati od Sunčeva hoda, što će ojačati sve tople energije i dati snage kad i kome treba.

Jupiter u Vagi svojim će hodom pomagati ljudima da se okrenu saradnji i ljubavi više nego mržnji. Mnoge veze će ojačati, a parovi istisnki uživati u letu.

Saturn u Strelcu doneće doduše nekih manjih problema s putovanjima, ali će se to više manifestovati kao potreba za većim pripremama za ista, kao i za proverama na temu sigurnosti u saobraćaju.

Uran, Neptun i Pluton i dalje će brusiti kolektivnu svest ljudi u pravcu otvaranja novim humanijim, ali i jednostavnijim idejama kroz koje se menja stari svetski poredak u kom dominira manjina fokusirana na materijalno.

Krajem jula i avgusta, na nebu će zaživeti veliki vatreni trigoni Sunca i Marsa u Lavu sa Saturnom u Strelcu i Uranom u Ovnu.

Veliki letnji horoskop

Marsova i Sunčeva energija je temeljna, čista, klasična, Uranova je eksplozivna, iznenađujuća, Saturnova je snaga maratonaca. I sve to u znacima vatre, „energetskim”, akcijskim, toplim. Biće to vreme izvrsno za jasnoću, pokretanja, učinkovitost, egzekutivu, oduševljenje, strast, originalnost, vitalnost, nepokolebljivost.

Moguće su i uzavrele situacije u kojim će brilirati oni hrabri i oni koji imaju ono zrno ludosti da se usude, ali koje bi trebalo prouzrokovati srećan ishod stvari.

Stoga se nakon relativno mirnog uvoda u leto, njegov nastavak može prepoznati kao uzbuđujući i nesvakidašnji za mnoge od nas.

Kraj leta, septembar?

Ništa manje atraktivan. Biće to period smirivanja uzbudljivih iskustava nakon dana koji će svakako biti zapamćeni. Za neke i legendarni. I na kraju ono što mnoge zanima – kakve će nam biti LJUBAVNE ŠANSE ovog leta?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.