Horoskop

VELIKI LETNJI HOROSKOP: Saznajte šta vas očekuje od juna do septembra 2017.

Veliki letnji horoskop: Za mnoge od nas ovogodišnje leto biće posebno i nezaboravno. Pogledajmo kretanja planeta i šta ona mogu doneti.

Deo juna i jul biće ugodni, uglavnom mirni i osim povremenih i prolaznih neravnoteža u hedonističkim temama (hrana, piće, uživancije svih vrsta), dobar za većinu ljudi.

Kod onih kojim tranziti Neptuna, Saturna, Jupitera i Urana padnu na osetljivije tačke u natalnim kartama biće, već rečeno, nešto neumerenosti, pa je ključ za dobar osećaj nešto redukcije u spomenutim temama. I sve će biti više manje u redu, ali još ne potpuno oduševljavajuće ili pak očaravajuće, piše Ehoroskop.

Bitne stvari počeće da se događaju krajem jula i tokom avgusta.

Prvo što upada u oči jesu dva pomračenja koja će sigurno uticati na mnoge ljude da menjaju svoje odluke ili će im se dogaditi nešto što će njihov život usmeriti u novom pravcu.

Prvo će se dogoditi pomračenje Meseca 7.8. u 18 i 21 časova na 15,25 Vodolije. Biće to dani velikih nadahnuća i potreba da otkrijemo neotkriveno, da eksperimentišemo, da učinimo nešto nesvakidašnje. Samo ako u dubini duše osećate da je to što planirate ispravno, učinite to, ali odlučujte bar dan, dva nakon pomračenja. Da bi sve bilo jasno, a vi sabrani.

Drugo pomračenje je još važnije, biće pomračenje Sunca 21.8. u 18 i 26 sati na 28,53 Lava.

Kako se ovde radi o znaku gde je domicil Sunca, a biće pomrčenje iste zvezde, to će ona delovati snažno na mnoge ljude. Ali kako će ista biti u prekrasnom trigonu sa Uranom u Ovnu, to će za većinu (a pogotovo za one koji imaju dobro postavljen Uran u natalnim kartama) iznedriti neočekivano dobre promene. Budite spremni na preokrete koji bi vas mogli prijatno iznenaditi! Ako odlučite tih dana o nečemu vama važnom, odlučujte barem dan nakon pomračenja. Iz istih već pre spomenutih razloga (kao i kod pomračenja Meseca).

Veliki letnji horoskop

Merkur će od 14. 8. do 6. 9. biti u retrogradnom hodu (Devica-Lav) pa se naoružajte strpljenjem ako se tih dana zaglavite u saobraćaju, ako vam internetske konekcije ne funkcioniše najbolje, ako zapne korespondencija ili ako neka stara tema dođe opet na dnevni red. Rešiće se nakon 6.9. kad Merkur krene direktno i kada o toj temi opet razmislite ispočetka.

Venera će se kretati od Bika do Device uobičajenim hodom i nakon zanimljivog proleća (kad je bila u retro hodu po Ovnu) doneće skladne ljubavne odnose mnogim znacima, već zavisno od individualnih natalnih karata.

Mars će ići od Raka do sredine Device i više manje neće daleko odstupati od Sunčeva hoda, što će ojačati sve tople energije i dati snage kad i kome treba.

Jupiter u Vagi svojim će hodom pomagati ljudima da se okrenu saradnji i ljubavi više nego mržnji. Mnoge veze će ojačati, a parovi istisnki uživati u letu.

Saturn u Strelcu doneće doduše nekih manjih problema s putovanjima, ali će se to više manifestovati kao potreba za većim pripremama za ista, kao i za proverama na temu sigurnosti u saobraćaju.

Uran, Neptun i Pluton i dalje će brusiti kolektivnu svest ljudi u pravcu otvaranja novim humanijim, ali i jednostavnijim idejama kroz koje se menja stari svetski poredak u kom dominira manjina fokusirana na materijalno.

Krajem jula i avgusta, na nebu će zaživeti veliki vatreni trigoni Sunca i Marsa u Lavu sa Saturnom u Strelcu i Uranom u Ovnu.

Veliki letnji horoskop

Marsova i Sunčeva energija je temeljna, čista, klasična, Uranova je eksplozivna, iznenađujuća, Saturnova je snaga maratonaca. I sve to u znacima vatre, „energetskim”, akcijskim, toplim. Biće to vreme izvrsno za jasnoću, pokretanja, učinkovitost, egzekutivu, oduševljenje, strast, originalnost, vitalnost, nepokolebljivost.

Moguće su i uzavrele situacije u kojim će brilirati oni hrabri i oni koji imaju ono zrno ludosti da se usude, ali koje bi trebalo prouzrokovati srećan ishod stvari.

Stoga se nakon relativno mirnog uvoda u leto, njegov nastavak može prepoznati kao uzbuđujući i nesvakidašnji za mnoge od nas.

Kraj leta, septembar?

Ništa manje atraktivan. Biće to period smirivanja uzbudljivih iskustava nakon dana koji će svakako biti zapamćeni. Za neke i legendarni. I na kraju ono što mnoge zanima – kakve će nam biti LJUBAVNE ŠANSE ovog leta?

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.