Dnevni horoskop za 16. jun 2017

Dnevni horoskop za 15. jun 2017: Četvrtak je osvanuo, a na nebu situacija i ne baš sjajna, nažalost… Sunce je u opoziciji sa Saturnom, retrogradni Saturn u Strelcu, Sunce u Blizancima, koje je inače u opoziciji sa retrogradnim Saturnom. Stigla nam je neka teža energija, pad raspoloženja, motivacije, sledi nam stalno preispitivanje, kočenja, nesigurnost. Sumnja u sve i svašta. Strah od nadređenih, posebno muškaraca koji su stariji.

Bilo bi dobro izbegavati sukobe danas, ako možete. Ništa produktivno neće biti od rasprava, piše Današnji dnevni horoskop. Miran dan vam želimo.

OVAN

POSAO

Poslu ste pristupili odgovorno i uočili ste različite greške svojih kolega. Zato želite da sve razjasnite. Budite spremni na kompromis.

LJUBAV

Partner će vam možda saopštiti nešto što ne želite da čujete. Budite jaki i ne shvatajte stvari suviše dramatično.

ZDRAVLJE

Uzimajte više tečnosti.

BIK

POSAO

Kompromis sa nekim mogao bi vam napraviti problem! Pazite šta potpisujete. Ukoliko se neuspeh već dogodio, shvatite da se na greškama uči i ubuduće budite pažljiviji.

LJUBAV

Nešto vas udaljava od partnera i čini vam se da ste nemoćni da nešto promenite. Nije tako, sve se može dovesti u red, potrebno je samo malo vaše dobre volje.

ZDRAVLJE

Izbegavajte stresne situacije.

Dnevni horoskop za 15. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Nemojte mnogo da očekujete od planiranih poslovnih poduhvata. Pitanje je koliko su rizični i treba ih dobro preispitati.

LJUBAV

Na emotivnom planu, nemojte biti puni sebe. Partnera trenutno ne zanimaju mnogo vaše ideje, ali vi ćete dati sve od sebe da ih realizujete.

ZDRAVLJE

Više spavajte.

RAK

POSAO

Stvari poprimaju tok drukčiji od planiranog. To zahteva veću fleksibilnost i prilagođavanje. Nečiji gest nedvosmisleno ukazuje da će vam se greške teško opraštati.

LJUBAV

Partneru posvetite više ljubavi i pažnje i ne upuštajte se u suvišnu diskusiju. Danas se više posvetite sebi, razmislite o svemu što vas muči.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.