Horoskop ljubavne harmonije
Horoskop ljubavne harmonije

Dnevni horoskop za 16. jun 2017: S današnjim petkom Neptun u Ribama nam kreće u retrogradni hod! Ova energija Neptuna mogla se osetiti i po nedelju dana pre i posle ovog datuma, usporavajući i pritom oslobađajući veliku količinu energije, vrlo jaku pritom. Kako će na koga uticati, sve zavisi od aspekata: negde su to živa mašta, burni snovi,(pozitivni aspekti), negde su to iluzije, obmane, zamagljenost, laži, (negativni aspekti).

Iz svega izvodimo zaključak – Nećemo svi isto doživeti ovaj Neptunov retrogradni ciklus, piše Današnji dnevni horoskop. Nekima će doneti duboku inspiraciju kroz maštu, snove, kreativnost, ispunjenost, dok nekima sledi neko razočarenje, duboka potrešenost, tuga…

OVAN

POSAO

Morate biti otvoreniji i jasniji ako želite da promenite određene okolnosti. Nemojte čekati i ne oslanjajte se na nečije obećanje.

LJUBAV

Ponovo se vraćate u prošlost i priželjkujete susret sa jednom osobom. Možda vam se želje i ostvare u narednom periodu.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

BIK

POSAO

Pred vama je posao koji obećava. Možete se snaći u bilo kakvoj situaciji, a sve obaveze završićete sa neverovatnom lakoćom.

LJUBAV

Preosetljivi ste i nemate realnu sliku o voljenoj osobi. Bilo bi dobro da se preispitate, jer možda je baš u vama je problem.

ZDRAVLJE

Osećate se umorno.

Dnevni horoskop za 16. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Vaša okolina primećuje da ste previše okupirani i ne stižete ništa da završite. Imaćete njihovu podršku, samo je zatražite.

LJUBAV

Partnera zapostavljate zbog brojnih poslovnih obaveza, a zamerali ste mu na mnogo manjim greškama. Trgnite se i razdvojte emotivni i poslovni život bar na sat vremena dnevno.

ZDRAVLJE

Ne ignorišite tegobe koje imate, već posetite lekara.

RAK

POSAO

Puni ste pozitivne energije i niste svesni da je to dobar preduslov za dobru zaradu. Bićete prezadovoljni rezultatima.

LJUBAV

Osoba koju do sada niste primećivali može vam se uvući pod kožu. Niste ni primetili da ste sve češće u njenoj blizini.

ZDRAVLJE

Izbegavajte hladne napitke.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.