Horoskop

Tranzit Jupitera kroz Jarca od 2. decembra 2019. do 19. decembra 2020: Saznajte kako će uticati na živote svih horoskopskih znakova

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašoj trećoj kući pa vam se mogu događati kvarovi svih vrsta na starim uređajima i automobilima. Pojedine osobe se upravo sada u ovoj godini mogu lepo povezati s nekom osobom koja radi s polovnim stvarima ili automobilima i mogu lepo da zarađuju. Svakako uspeh možete imati od pisanja i komunikacije. Ako imate negativan aspekt, onda možete biti brzopleti, možete grešiti, mnogo brbljati i preterivati.

STRELAC

Dragi Strelci, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem drugom polju, što je polje finansija, a Jarac simbol štednje, stoga treba da naučite da štedite. Sve što je staro, od nekretnina, stvari, antikviteta, sada možete dobro prodati. Ovo će biti jedna srećna godina za vas kada su napredak i finansije u pitanju. Vaš urođeni optimizam i veselost sada mogu biti malo prigušeni u Jarcu. Ako imate negativan aspekt, onda treba da dobro pazite na trošenje, gubitak imetka i nesmotren odnos prema novcu.

Tranzit Jupitera kroz Jarca od 2. decembra 2019. do 19. decembra 2020: Saznajte kako će uticati na živote svih horoskopskih znakova

Tranzit Jupitera kroz Jarca od 2. decembra 2019. do 19. decembra 2020: Saznajte kako će uticati na živote svih horoskopskih znakova

JARAC

Dragi Jarci, kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vaš znak i prvo polje pa vam donosi nove okolnosti u vaš život. Vi sada možete preispitivati vaš status, položaj, obrazovanje. Mnoge stvari koje ste skrivali sada mogu izaći na videlo, jer Jupiter govori o pravdi, zakonu, moralnim vrednostima, itd. Cele godine će tranzitirati u vašem polju pa će biti prilike da sami sa sobom preispitate svoja merila vrednovanja. Ako vam je Jupiter negativno aspektovan, onda možete biti skloni lenjosti, preteranom trošenju i možete biti nestrpljivi.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem dvanaestom polju gde se mogu događati promene na mentalnom ili duhovnom nivou. Mnoge Vodolije sada ne treba mnogo da ulažu u neke projekte jer se može promeniti zakon i vaš novac može biti na neki način zarobljen. Svakako vam Jupiter kroz dvanaesto polje može doneti zaštitu i dobru intuiciju. Ako vam je aspekt negativan, onda možete preterivati, biti sumnjičavi i preterano ćete uživati.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

RIBE

Drage Ribe, kod vas Jupiter, vaš suvladar, tranzitira kroz jedanaesto polje koje je, između ostalog, i polje penzija pa ako ste u tim godinama možete ući u penziju ili ćete raditi iako ste u penziji. Mnoge Ribe mogu se zaposliti u stranim firmama, osiguravajućim kućama, grupnim organizacijama. Intuicija vas sada vodi pravim putem pa lako možete doći do onoga što želite i čemu se nadate sa upola manje truda. Ako je Jupiter negativno aspektovan, onda treba da se čuvate da vas ne iskorišćavaju nazovi prijatelji i da se za vas lepe paraziti.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.