Home Horoskop Tranzit Jupitera kroz Jarca od 2. decembra 2019. do 19. decembra 2020:...

Tranzit Jupitera kroz Jarca od 2. decembra 2019. do 19. decembra 2020: Saznajte kako će uticati na živote svih horoskopskih znakova

263
0
Dnevni horoskop za 11. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 11. decembar 2020.

Jupiter je planeta sreće i u najvećoj negativi ublaži veliku nesreću. Njemu je potrebno 12 godina da obiđe ceo Zodijak i ostaje u svakom znaku jednu godinu. Poslednji put je bio u Jarcu od 18. decembra 2007. do 5. januara 2009 godine pa se možete prisetiti šta se i na kom životnom polju odvijala akcija Jupitera. Za sve osobe koje su u znaku Jarca bitno je da znaju da će Jupiter u jednom periodu praviti konjukciju sa njihovim Suncem pa od toga u kom polju se dešava konjukcija zavisi i koje blagodeti možete imati od Jupitera.

Generalno gledano, za Jarčeve ovo je njihova godina da ih Jupiter nagradi za njihov trud, piše astrolog Željka Knežević. Kako se Saturn i Pluton nalaze u Jarcu udruženi sa Jupiterom, daju ogromnu moć energije kako u našim životima tako i u globalnom planu pa se dešavaju ogromne promene. Kako je Jupiter, između ostalog, i simbol stranaca a Jarac simbol kamena, planina, brda, rudnika, šuma i raznih ruda, onda se u ovom periodu mogu dešavati razne stvari i zainteresovanost stranaca za sve osobine, blagodeti i vrednosti svega navedenog. Mnoge osobe koje se bave antikvitetima i svim što je staro u ovoj godini može biti na ceni i od veće vrednosti. Ovaj tranzit Jupitera mnoge osobe može učiniti ambicioznim, da budu strpljive, posvećene gde ih zarada može odvesti ka bogastvu i moći kada je poslovna pozicija u pitanju. Ako je negativno aspektovan, onda se osoba može osećati jadno, bespomoćno, da se oseća kao žrtva, a moguća je i preterana dogma. Optimizam Jupitera u Jarcu je dosta realan i zasnovan na činjenicama pa mnoge osobe se mogu suočiti sa time da sada treba da uče neke lekcije da bi došli do uspeha. Svi imaju u svojoj ličnoj natalnoj karti kuću kroz koju tranzitira Jupiter u konjukciji sa već tranzitirajućim Saturnom i Plutonom gde može ublažiti i nagraditi vredan rad i trud. Veliku energiju i borbu može izazvati Mars koji će tranzitirati kroz Ovna od 28. juna 2020. do 06. januara 2021. godine. On će u jednom periodu biti retrogradan, gde nam daje priliku da se povučemo i pripremimo novo osvajanje. Tranzit Jupitera uvek daje velike stvari a sada uz konjukciju Saturna i Plutona su još moćnije i veće.

Kako ovaj tranzit Jupitera utiče na pojedinačne znakove? Obratite pažnju na vaš znak i podznak!

Tranzit Jupitera kroz Jarca od 2. decembra 2019. do 19. decembra 2020: Saznajte kako će uticati na živote svih horoskopskih znakova
Tranzit Jupitera kroz Jarca od 2. decembra 2019. do 19. decembra 2020: Saznajte kako će uticati na živote svih horoskopskih znakova

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas će ovaj tranzit Jupitera uticati na vaše polje karijere gde vas vašim trudom, radom i zalaganjem može postaviti na položaj koji realno zaslužujete. Ova godina za vas nimalo nije laka, ali vaš vladar Mars će boraviti dosta dugo u vašem polju i daće vam snagu i energiju da se za sve izborite. Vaše sposobnosti rukovođenja, samouverenost i pouzdanost će vas vinuti do samog vrha. Vi se jednostavno divite sebi. Ako imate neke negativne aspekte, onda možete biti preterano arogantni i dominantni bez respekta.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vaše deveto polje što njemu jako godi. Ako ste na studijama, onda će ova godina biti godina završetka. Generalno gledano, uz konjukciju Saturna i Plutona vi svakako završavate s nekim područjem vašeg života u ovoj 2020. godini. Neki novi pogledi na život se pokreću, a možda i neki zakon sada vam može ići na ruku. Usvajate neke nove poglede, filozofije ili odlazite u inostranstvo. Treba da pazite da ne budete arogantni i uobraženi.

BLIZANAC

Dragi Blizanci, kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vašu osmu kuću što vam može doneti transformacije, operacije, nasledstva ili neki novac koji ste očekivali. Moguće je u ovoj godini da upravljate nečijim tuđim novcem ili da radite za osiguravajuće kuće. Pojedini Blizanci mogu doći do novca kroz partnerske odnose. Emocije vam mogu biti snažne, a želja za seksom povećana. Ako imate negativan aspekt, onda možete biti bahati s novcem, nepošteni i pogrešno ćete donositi zaključke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.