Godišnji horoskop Devica 2021.
Godišnji horoskop Devica 2021.

Dnevni horoskop za 6. novembar 2019: Škorpija dobro, Ovan mora da povede računa o hormonima, Devica odlično, Vaga mora da se bavi sportom, piše kurir.rs.

OVAN

Ne želite da pustite da se poslovne okolnosti menjaju, već se trudite da zadržite neke poslove iz prošlosti. Zadovoljni ste komunikacijom sa voljenom osobom i jako vam je stalo do toga da vam odnos bude čist. Povedite računa o hormonima.

Dnevni horoskop za 6. novembar 2019: Strelac flertuje, Rak dobro, Vagi se poboljšavaju finansije
Dnevni horoskop za 6. novembar 2019: Strelac flertuje, Rak dobro, Vagi se poboljšavaju finansije

BIK

Manji pad koncentracije vas očekuje kada je u pitanju polje posla. Posvetite se tome da se bolje organizujete i koncentrišete. Željni ste pažnje i ljubavi i na neki način vam je teško da budete sami. Moguća je glavobolja.

BLIZANCI

Možete da očekujete stabilizaciju kada je u pitanju posao. Pred vama je povoljan period. Dopada vam se osoba koja vam deluje nepouzdano ili se radi o nekome ko često menja emotivne partnere. Osećate se sasvim dobro danas.

RAK

Možete da očekujete dobru saradnju sa kolegama. Pred vama je povoljan period za poslovne promene. Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja ima iskrene i dobre namere prema vama. Nemate zdravstvenih problema.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.