Home Horoskop STIŽU FLERTOVI, DOBICI ALI I IZNENADNI RASKIDI: Saznajte šta vam donosi Venera...

STIŽU FLERTOVI, DOBICI ALI I IZNENADNI RASKIDI: Saznajte šta vam donosi Venera u Blizancima i Merkur u Lavu

66
0
Dnevni horoskop za 4. maj 2017
Venera u Raku od 31. jula do 26. avgusta 2017

U narednom periodu očekujte prijatna iznenađenja, ali budite oprezniji za volanom

Venera, planeta ljubavi i novca, 5. jula, ulazi u Blizance, a Merkur, simbol biznisa i flerta, 6. jula, u znak Lava. Zbog harmoničnog aspekta između ovih planeta, veće su šanse da odete na jedno ili čak dva kraća putovanja sa partnerom. Takođe, kontakti sa strancima se intenziviraju, a veća je i mogućnost da osvojite neki dobitak u igrama na sreću, pišu Večernje novosti. Kvadrat između Merkura i tranzitnog Urana, upozorava vozače da budu oprezniji za volanom, jer će na putevima biti pojačana kontrola saobraćajne policije. Ovaj izazovan aspekt takođe upozorava da čuvate vredne predmete, automobile, dokumenta, ključeve, telefone, tablete, kartice. Krajem nedelje, Mesec u Jarcu obrazuje inkonjunkciju sa Merkurom, zbog čega raste podložnost promenama raspoloženja, dok neki mogu iznenada da sretnu ili ostvare kontakt sa starom simpatijom. Budući da je Merkur u Lavu, znaku kreativnosti, šou biznisa i sporta, pod uticajem Venere u razigranim Blizancima, uspeh se smeši sportistima i umetnicima, glumcima, pevačima, rediteljima, scenaristima, piscima, kao i studentima koji su aplicirali za stipendiju ili studije u inostranstvu. Ove nedelje, sekstil između Merkura i Venere, uticaće na sve znake, možda nešto više na Bikove, Vage, Ribe, Blizance, Device i Škorpije.
Saznajte šta vam donosi Venera u Blizancima i Merkur u Lavu
Na ljubavnom planu, sekstil između Merkura u petom i Venere u trećem zodijačkom znaku, nagoveštava mnogo novih susreta sa mlađim ili mladolikim osobama, kao i flertove i nova poznanstva preko društvenih mreža. Ipak, u ovom periodu moguća su i česta razdvajanja od partnera, zbog putovanja ili iznenadni raskidi usled razlike u temperamentu i neslaganja u stavovima.

OVAN

Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi, u trećem a Merkur u petom polju doprinose vašoj popularnosti kod suprotnog pola. Ako često putujete zbog posla, možete da očekujete uvećanje prihoda.

BIK

Vaš vladalac Venera u drugoj i Merkur u četvrtoj astrološkoj kući, nagoveštavaju obnovu veze sa bivšim partnerom. Novac stiže, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili ste privatnik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.