Dnevni horoskop za 7. jul 2017

Dnevni horoskop za 7. jul 2017: Ovan i Rak u velikoj ljubavi, Bik bez tegoba, Blizanci imaju dobru saradnju sa Devicom, Lav povučen u sebe, Vaga entuzijastična, Škorpiji prija društvo Jarca, Strelac ludo zaljubljen, Vodolija u problemima, a Ribe reaguju previše impulsivne. Ovo je današnji horoskop za 07.07.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Neko će vam sugerisati da je potrebna jača borba kada su u pitanju aktivnosti koje vam se dostavljaju. Morate da budete dovoljno otvoreni za nove poslovne segmente za neko vreme.

Ljubav

Neko misli dosta na vas. Ne otežavajte situaciju ukoliko ste sami ovaj put već se dovoljno otvorite na segmentu, koji vam znači ukoliko je u pitanju osoba, koja je rođena u znaku Raka.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

BIK

Posao

Niste sami u poslovnom segmentu i više vam odgovara intenzivnija saradnja sa jednim Jarcem nego samostalna poslovna zaduženja. Volite da deo posla proširite na više kolega, kako bi na vreme završili započeto.

Ljubav

Možda ste u pravu kada je u pitanju osoba na koju često mislite. Pokušajte da se snađete u narednom periodu, kada je u pitanju rivalski stav osobe od ranije na vašem polju emocija.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

Dnevni horoskop za 7. jul 2017

BLIZANCI

Posao

Ne odbijate saradnju sa jednom Devicom ovaj put. Smatrate da imate mnogo bolje reženje kada su zajednička zaduženja u pitanju. Ne odustajete od zacrtanog cilja.

Ljubav

Ne želite veća otežanja na ovom polju, koliko ste možda spremni na veću promenu ovaj put. Bićete dovoljno otvoreni na ovom segmentu ovaj put.

Zdravlje

Grlena čakra vam je lošije postavljena.

RAK

Posao

Volite da radite i neće vam teško pasti ono što trenutno obavljate u svrhu aktivnosti koje imate u narednom periodu da završite.

Ljubav

Na neke detalje niste računali u većoj meri, kada je u pitanju osoba na koju često mislite. Upoznaćete jednog Ovna ili Jarca.

Zdravlje

Stomačni problemi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.