Home ASTRO DUBINSKE EMOCIJE, PRITAJENE STRASTI I VELIKI REZOVI: Saznajte šta vam donosi pun...

DUBINSKE EMOCIJE, PRITAJENE STRASTI I VELIKI REZOVI: Saznajte šta vam donosi pun Mesec u Jarcu 9. jula 2017. godine

137
0
Saznajte šta vam donosi pun Mesec u Jarcu 9. jula 2017. godine

Nakon mladog Meseca u Raku, koje je nekima možda doneo nove početke, ovaj pun Mesec u Jarcu, 9. jula u 6.06 sati, zaista će testirati naše strpljenje, i to do maksimuma. Naime, Mesec će se nalaziti na 17. stepenu znaka Jarca, a pritom će biti u konjukciji sa destruktivnim Plutonom, a u opoziciji sa Suncem i Marsom u Raku.

Mesec u konjukciji sa Plutonom doneće nam takve dubinske emocije za koji mnogi nisu ni znali da postoje, piše Astro Portal. Ali, kako se to ipak odvija u Jarcu, postoji mogućnost da ih nećete otvoreno pokazivati, iako ćete ih svakako duboko osećati. Ali, ukoliko se nećete ponašati u skladu s takvim emocijama, ako ćete ih prikrivati, to će dovesti da budete jako frustrirani što bi moglo da eskalira u neverovatan bes i nasilje prema drugima. Ovo su dve suprotstavljene strane, gde jedna strana žudi za dubokom pripadnošću, za emocijama koje su vrlo ozbiljne i ogoljene do kraja, za prihvatanjem, sa svim onim tamnim stranama naše ličnosti, dok se druga strana bavi samo površinskim detaljima i to joj je dovoljno. Dodatno tu tenziju povećava kvadrat Jupitera iz Vage, koji će samo još više proširivati strasti ili frustracije, ako odnosi nisu harmonični. S obzirom da će Jupiter uskoro izaći iz znaka Vage, ovo su ipak samo poslednji pokušaji da se neki odnosi ili promene iz korena ili završe jednom za svagda. Kad Mesec dotakne Plutona, tada više ništa nije površno, tada dolazi do potpunog kraja nečega što je postojalo upravo kako bi se iz tog pepela iznova rodilo nešto novo i bolje. Pluton želi promene i ne zanima ga spoljna maska, jer zna da je ona samo farsa. On oseća da postoje puno dublje emocije koje se dosad nisu pokazivale. Stoga će on tokom ove kulminacije zahtevati da ta osećanja konačno izađu na videlo. Nažalost, neki zbog straha od toga da iskažu svoja prava osećanja, misleći da time drugoj osobi daje svoju moć, neće želeti da priznaju svoje emocije te će se praviti da su njihove potrebe sasvim drugačije od onog što zaista žele.
Saznajte šta vam donosi pun Mesec u Jarcu 9. jula 2017. godine
Kako već neko vreme Mars radi opoziciju na Pluton, što će trajati još do 11. jula, ovakvu energiju ste već sigurno osetili na svojoj koži, pogotovo unutar porodice. Ali ovakvi sukobi, u ovim danima oko punog Meseca, doseći će svoje vrhunce i doneti neke konačne rezove i rešenja, ali nekima će ona biti povoljna, a nekima burna i negativna. Ovu situaciju dodatno otežalom čini i kvadrat Marsa sa Erisom i Uranom iz Ovna. Eris je asteroid koji predstavlja ratnika koji ne preza  ni pred čime kako bi pobedio u borbi, a uz ovu kombinaciju s Uranom, ima još dodatni podsticaj kroz eksplozivnost. S obzirom da je i Mars egzaltiran u Raku, gde se ne oseća dobro, sve to je najava velike iznenadne eksplozije koja ruši sve pred sobom, sve do smrti. Jedino Neptun u Ribama, koji će raditi trigon na Mesec i Sunce, može sada doneti ublažavanje i preobražaj kako bi ta neverovatna nabijena strast prerasla ipak u nešto romantično i lepo, naravno, ukoliko jedna strana u nekom partnerstvu popusti, priguši svoj ego i prepusti se onoj drugoj osobi. U tom slučaju ovakva energija bi mogla biti vrlo romantizovana, ali ukoliko se obe strane dogovore, odnosno jedna osoba, barem ovog puta, prepusti vođenje drugome, zbog mira. Ali, ukoliko će svako i dalje držati samo svoju stranu, tada su nažalost postoje velike mogućnosti za porodična nasilja, i to u odnosima koji su već narušeni. Stoga, ako vas neko i uvuče u ovakve sukobe, zastanite i pronađite u sebi onaj dar empatije prema drugima i barem pokušajte da smirite tenzije, da ne bi došlo do još gorih sukoba, zbog kojih ćete onda morati mesecima da popravljate nastalu štetu. Ujedno, pripazite u saobraćaju, kao i s električnim uređajima i vatrom u svom domu. Pokušajte da taj neverovatni naboj energije iskoristite i transformišete u nešto lepo, jer ova sada je na snazi i energija kreativnosti. Ana Mandić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.