Dnevni horoskop za 6. jul 2017

Dnevni horoskop za 6. jul 2017: Četvrtak je, dragi naši, a s njim nam je Merkur u Lavu, pred nama je pomalo zahtevan dan. Merkur izlazi iz Raka, strast, um, komunikacija biće u vatrenoj stihiji. Drame biće napretek, ali i strasti! Merkur će biti jednako aktivan sa svojom igrom i veštinama vođenja razgovora, koristeći humor i igrajući se rečima…

Dan je savršen za sve vas kreativce. Sunce je u trigonu sa Neptunom, javlja se potreba za pisanom rečju, duhovnošću i muzikom. Bićete posebno osetljivi na druge danas, posebno one koji su vam najbliži. Ovo je dan kada je moguće sresti srodnu dušu, piše Današnji dnevni horoskop.

Ugodan dan svima!

OVAN

POSAO

Ranije stečeno umeće i pronicljivost u profesionalnom poduhvatu doneće vam veliku pohvalu zbog doprinosa dobrobiti čitavog kolektiva.

LJUBAV

Imponuje vam flert sa osobom iz bliže okoline. Zavodljivi ste i nestrpljivo čekate ishod. Ovnovi koji su u vezi će danas imati zanimljiv dan. Izvedite partnera napolje, preuzmite inicijativu i lepo se provedite.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

BIK

POSAO

Nailazite na nepredviđene komplikacije. Kolege se oglušavaju o zamerke koje upućujete. Ali, to nije razlog za burne reakcije i svađu koja će samo vas skupo koštati.

LJUBAV

Objasnite partneru šta može da očekuje od vas bez praznih obećanja i preterivanja. Veče provedite negde sa partnerom, daleko od kuće, daleko od svih.

ZDRAVLJE

Dobro.

Dnevni horoskop za 6. jul 2017

BLIZANCI

POSAO

Na pomolu su nepredviđene teškoće u razgovoru sa kolegama, ali na vama je da ostanete maksimalno profesionalni i iznad situacije.

LJUBAV

Budite iskreni prema osobi koju volite. Iskažite šta vam smeta i šta bi se moglo korigovati da biste oboje bili srećniji.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

RAK

POSAO

Na pomolu su zanimljivi događaji. Vodite više računa o tome šta govorite u društvu kolega. Poslovni poduhvat će imati dobar ishod ukoliko činite mudre poteze.

LJUBAV

Osobu koju volite zanimaju vaše zamisli i u njoj vidite oslonac. Otvorite se malo više, ima nekih stvari koje partner ne zna o vama, recite partneru o čemu razmišljate i maštate.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.