Home Horoskop Sezona Blizanaca im donosi nevolje: Ova 3 horoskopska znaka pratiće loša sreća...

Sezona Blizanaca im donosi nevolje: Ova 3 horoskopska znaka pratiće loša sreća do 20. juna 2020. godine

100
0
Sezona Blizanaca donosi nevolje: Ova 3 horoskopska znaka pratiće loša sreća do 20. juna 2020. godine
Sezona Blizanaca donosi nevolje: Ova 3 horoskopska znaka pratiće loša sreća do 20. juna 2020. godine

Horoskop – evo koja 3 znaka očekuje rizičan period dok je Sunce u znaku Blizanaca!

Od 20. maja počela je vladavina Blizanca, jer je Sunce počelo da boravi u ovom talentovanom i temperamentnom znaku Zodijaka, piše Lovesensa. Tokom ovog perioda retrogradna Venera uskladiće se sa Neptunom i to je jedan od razloga zašto će za neke znakove Zodijaka vladavina Blizanaca biti rizičan period. Venera, planeta odnosa, zadovoljstva i vrednosti, krenula je retrogradno 13. maja baš u znaku Blizanaca. Merkur je planetarni vladar Blizanaca i ovoga puta zaplesaće kosmički ples sa Venerom. Kvadrat Merkura, Venere i Neptuna može probuditi kreativnost i nadahnuti vas. Ali, ne podležite odmah pod ono što vam trenutno izgleda kao savršen scenario, jer Neptun slika lepu sliku, ali vi morate proveriti da li je sve to samo jedna velika iluzija. Znak Blizanaca često donosi nejasnoću i nelagodnost, pa je važno da u ovom periodu ostanete prizemni.

Evo koja tri znaka očekuje rizičan period u vladavini Blizanca, do 20. juna 2020. godine:

RAK – karma dolazi po svoje

Svemir zaista ima misteriozne načine da promeni sudbinu, dragi Rakovi. U ovom periodu Sunce, Merkur i Venera aktiviraju vašu 12. kuću karme, duhovnosti, rastanka i praštanja. Ova astrološka kuća upravlja vašim podsvesnim delom uma. Moguće je da ćete se osećati više umorno nego obično.
Sezona Blizanaca im donosi nevolje: Ova 3 horoskopska znaka pratiće loša sreća do 20. juna 2020. godine
Sezona Blizanaca im donosi nevolje: Ova 3 horoskopska znaka pratiće loša sreća do 20. juna 2020. godine
Venera je u retrogradnom hodu, pa ćete ovoga puta morati da razmislite o svojim prethodnim odnosima i možda pronađete rešenje koje ste tražili. Otpuštanje prošlosti može biti vrlo pozitivna stvar, ali pitanje je – da li ste zaista spremni da nešto zauvek ostavite iza sebe? Pronađite volju da oprostite sebi i ljudima koji su vas povredili. To će vam doneti osećaj olakšanja i uspećete da poboljšate ličnu karmu.

ŠKORPIJA – razmišljanje o intimnosti

Ova retrogradna Venera otvara Pandorinu kutiju vašeg srca i sve tajne, slabosti i nedostaci dolaze do izražaja kako biste se sa njima suočili. Sunce, Merkur i Venera aktiviraju vašu uspavanu osmu kuću intimnosti, transformacija i partnerstva. Doživećete brojne misli i intuitivna suočavanja sa oblastom intimnosti i ljubavi. Neptun navedene tri planete izaziva kroz petu kuću romantike i strasti, što donosi pojačanje straha od gubitaka i razočaranja. Taj strah biće toliko jak da će nadvladati i vaše želje. Ovo je trenutak kada se treba aktivirati – zato krenite putem pozitivne transformacije.

RIBE – promena samospoznaje

Kada se osvrnete na svoje detinjstvo, da li se sećate kako su članovi vaše porodice komunicirali sa vama? Šta je sa vašim osećajem sigurnosti? Da li se oklevate da zapitate sebe šta najviše želite? Tokom vladavine Blizanaca aktiviraće se vaša četvrta kuća porodice i unutrašnjeg bića. Retrogradna Venera suočava vas sa negativnim odnosima u porodici i podstiče vas da se suočite sa pogrešnim postupcima. Sada je prilika da uspostavite prekopotrebne granice. Otvorite svoje srce i dozvolite mu da ozdravi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.