Horoskop u vladavini Blizanaca: Saznajte šta očekuje svaki znak od 22. maja do 21. juna 2020. godine
Horoskop u vladavini Blizanaca: Saznajte šta očekuje svaki znak od 22. maja do 21. juna 2020. godine

Horoskop u vladavini Blizanaca: U predstojećem periodu će mnogi znaci izaći iz problema, ali samo ukoliko ih aktivno rešavaju, piše astrolog Suzana Ban za magazin.novosti.rs.

OVAN

Posao Osećate se blokirano, jer očekujete realizaciju nečega za šta znate da je izvesno, ali nikako da se desi. Ukoliko je vaš posao na bilo kakav način povezan s nekretninama, ovo je njihov period kupoprodaje, priliva novca ali i ulaganja. Budite pažljivi, jedan pogrešan potez može da vas, dugoročno, znatno poremeti. Pre nego što potpišete bilo šta, dvaput proverite sve detalje kako biste izbegli previde i greške koje biste kasnije teško ispravili. U svom radu koristite profesionalnu pomoć službenih lica.

Ljubav S nestrpljenjem posmatrate stvari, pa zbog toga postoji opasnost da pogrešno rastumačite ponašanje svog partnera. To nije zato što vas on laže ili nešto prikriva, već je stvar u vašim nerealnim očekivanjima kojih nikako da se rešite. Da biste izbegli moguće neprijatnosti neophodno je da u ovom periodu očekivanja svedete na minimum. Pre nego što potražite razloge svog nezadovoljstva u partneru, to isto definišite kod sebe.

Zdravlje Nesanica.

BIK

Posao Ovog meseca ćete učvrstiti sve svoje poslovne pozicije. Pritisak kome ste izloženi inspiriše vas i ohrabruje da se prepustite sopstvenim procenama i na kreativan način uredite svoj život. Iako ste dugo čekali da se kockice slože na ovaj način, ostanite pribrani i strpljivi još neko vreme. Tačno je da promene stižu. Vi to odlično osećate, ali potrebno je da sačekate još neko vreme i da ne brzate sa odlukama. Ako se, ipak, prepustite trenutnoj euforiji, izvesni su previdi kojima ćete sve dovesti u pitanje.

Horoskop u vladavini Blizanaca: Saznajte šta očekuje svaki znak od 22. maja do 21. juna 2020. godine
Horoskop u vladavini Blizanaca: Saznajte šta očekuje svaki znak od 22. maja do 21. juna 2020. godine

Ljubav U narednom periodu moguća je bračna ponuda ili novo romantično poznanstvo. LJubav dobija na snazi. Ukoliko ste u vezi, ovo je vreme kada je potrebno sve uobličiti. Ukoliko ste, pak, odnedavno u romansi, upravo vam se otvara prilika da kroz izraženu emocionalnu interakciju s interesantnom osobom dosegnete sasvim nova iskustva. Od vas zavisi kako će se stvari razvijati, druga strana je spremna na iskušenja.

Zdravlje Problemi s kožom.

BLIZANCI

Posao Verujete u pozitivan ishod svega i optimizmom se branite od mračnih strahova koji vas, s vremena na vreme, obuzimaju. Dok u poslu stagnirate, vreme je da se presaberete i napravite novu finansijsku konstrukciju kojom ćete dobiti na vremenu. Da li je u pitanju pozajmica ili kredit, svejedno, na neki način ovih dana se bavite prošlošću. Neka vas sve ovo ne brine preterano, jer je u pitanju poslovno zatišje pred veliku aktivnost koja će nastupiti čim se teren vašeg profesionalnog života bude raščistio.

Ljubav Polje partnerskih odnosa je opterećeno i nekako konfuzno. Vreme trošite na uzaludne razgovore kojima voljenoj osobi nešto objašnjavate, a ona kao da vas ne čuje. Dozvolite drugoj strani da ostane pri svojim stavovima i dajte joj vremena da sama uvidi koliko su njena očekivanja prevelika. Vaša vizija realnosti može da bude neprijatna svakom ko vas dobro ne poznaje. Pravo rešenje će biti vidljivo tek kad se dodatno potrudite.

Zdravlje Čuvajte noge.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.