Dnevni horoskop za 9. Septembar 2020.
Dnevni horoskop za 9. Septembar 2020.

Zbog retrogradnog kretanja Merkura nekoliko nedelja, situacije se neće odvijati glatko i lagano, niti po planu i rasporedu, jer će Merkur da mrsi konce. Ne savetuje se započinjanje potpuno novih planova i ideja. Pre svega svoju snagu i fokus usmerite na prošla događanja, jer ono što vam sada ne ide nije vezano za sadašnjost, već za otpuštanje i razrešavanje okolnosti i odnosa od ranije, piše astrolog Jasmina Mrdalj.

Podznak Ovan: pojaviće se neki stari strahovi i suočavanje sa fobijama, kompleksima i blokadama. Imaćete neočekivane impulsivne reakcije, snovi su izraženiji kao i intuicija, koju ipak više treba slušati u ovom periodu. Ne treba donositi nagle odluke i zaključke jer vam logika i racio sada nisu naglašeni. Nekome može doneti potrebu za povlačenjem i izolacijom, a nekome boravak u nekoj zatvorenoj instituciji. Najbolje iskoristiti za rad na sebi, odlazak kod terapeuta ili na dodatne analize i preglede što se tiče zdravlja. Psiha je osetljivija.

Podznak Bik: ponovo će se vraćati stari prijatelji ili očekujte obnavljanje prijateljstva. Projekti koje ste nekada započeli, master radovi, penzije, problemi u prijateljstvu ili udruženju čiji ste član sada postaju ponovo deo repertoara. Neko društvo ili kolektiv ne podržava vaše ideje i ambicije.

Riba posvađana sama sa sobom, Vagi se vraćaju stare boljke: Saznajte kako će retrogradni Merkur uticati na vaš podznak
Riba posvađana sama sa sobom, Vagi se vraćaju stare boljke: Saznajte kako će retrogradni Merkur uticati na vaš podznak

Podznak Blizanci: poteškoće i prepreke kroz profesionalno polje statusa i karijere, problemi sa nadređenim i/ili nekim od roditelja. Vezanost za novac, nekretninu ili imovinu sa partnerom, kao i rešavanje istih. Problemi u komunikaciji više naglašeni nego kod drugih znakova.

Podznak Rak: ponovo vraćanje ljudi iz inostranstva, ili ponovo pokretanje ideja o odlasku na rad u inostranstvo, vraćanje formalnom ili neformalnom obrazovanju. Prepreke oko viza, pasoša, zvaničnih dokumenata, a nekome rešavanje istih ukoliko su dosta ranije već pokušavali da rade na tome. Odlaganje putovanja, problemi u komunikaciji i sa papirima kada se otputuje u inostranstvo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.