Dnevni horoskop za 20. februar 2020.
Dnevni horoskop za 20. februar 2020.

Dnevni horoskop za 20. februar 2020. Ovan šarmira, Bik nezadovoljan, Bblizance čeka srećan dan, Rak napreduje, Lav otpočinje novu vezu, Devica puna elana i pozitivne energije…

…Vaga pod tenzijom, Škorpija ima sreće, Strelac izlapeo, Jarac kreativan, Vodolija izlazi iz zbrke na poslu, Ribama posao kreće na bolje, piše www.astrosudbina.com

OVAN

POSAO

Na poslu Vas mogu dočekati manji problemi vezani za realiyaciju prethodno osmišljenih planova, bilo da su u pitanju budžeti ili kombinacije. U svakom slučaju savetujemo Vam da se u narednom periodu pripazite kada su novi projekti u pitanju, a posebno oni kojima je budžet neophodan.

LJUBAV

Na ljuibavnom planu sa druge strane sreća bi trebalo da Vam bude naklonjena. Ukoliko priželjkujete da ostvarite romantičnu vezu sa novom osobom, možda je sada pravi trenutak da krenete u akciju?

ZDRAVLJE

Moguće je da ćete imati respiratornih problema ili sinusitis.

Ljubavni horoskop za mart 2020: Vrlo kritičan period za Devicu, Strelac između avanture i veze, Lav srećan i voljen

Dnevni horoskop za 20. februar 2020.
Dnevni horoskop za 20. februar 2020.

BIK

POSAO

Iako činite sve što je u Vašoj moći da se na poslu dokažete i ostvarite materijalni napredak, morate biti svesni da ne zavisi uvek sve od naših želja i u tom smislu trebalo bi da pokažete strpljenje. Hrabro napred, bez preterano velikih očekivanja.

LJUBAV

Nesuglasice u odnosima sa partnerom čine da raspoloženje opada i gubite entuzijazam. Evidentan je nedostak razumevanja i problemi u komunikaciji.

ZDRAVLJE

Premoreni ste i Vašem opštem zdravlju prijalo bi nekoliko dana odmora.

BLIZANCI

POSAO

Na polju poslovanja Zvezde će Vam biti naklonjene i imate sve uslove da otpočnete jedan uspešan dan. Pored toga što ćete biti u mogućnosti da s lakoćom odradite normu, ne bi bilo loše da ovaj dan maksimalno iskoristite i pokažete se pred kolegama.

LJUBAV

Smetnje u komunikaciji i disharmonija u nežnim odnosima sa dragom osobom čine da se osećate nezadovoljno ili uskraćeno. Ukoliko smatrate da nemate načina da ovo popravite vi ćete se lagano udaljiti. Da li je veza vredna truda?

ZDRAVLJE

Migrena ili prolazna glavobolja može Vam pokvariti današnji dan…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.