Ljubavne astro prognoze od februara 2020. do januara 2021. godine
Ljubavne astro prognoze od februara 2020. do januara 2021. godine

Ova 2020. godina generalno deluje kao jedna koja će mnogo biti povoljnija u svom početnom periodu. Naime, mart, april i avgust će biti dobri kako za materijalno, tako i za emocionalno kod većine znakova, dok će novembar ove godine će biti izrazito težak i sklon neočekivanim događanjima, piše astrolog AnaDominik Rodić za Astro portal.

FEBRUAR

Februar nosi dosta dobre mogućnosti u ljubavi za one u znaku Jarca. Pripadnici ovog znaka bi trebalo do kraja ovog meseca (pogotovo muška strana) da dožive niz događaja koji bi mogli da ih upute ka stabilnosti i sigurnosti u odnosu sa partnerom. Generalno je potrebno obratiti pažnju na koji način komuniciramo.

Radi retrogradnog Merkura u Ribama postoji mogućnost da će naše reči biti pogrešno interpretirane, što bi se najviše moglo odnositi na znak Raka. Ovan je u stanju da upozna osobu s kojom je moguće da će doživeti mnogo toga lepog, ali taj odnos bi u početku mogao da ima mnogo prepreka.

MART

Mart je jako povoljan za znakove Jarca i Bika. Pored strasti i mnogo ispunjenja emocionalnih nagona, ova dva znaka bi uz pomoć svoje intuicije mogli doći do onoga što su želeli u svojoj ljubavi. Svakako, neka se nikada ne zaboravi da je potrebno biti oprezan sa svojim željama.

Drugi znakovi bi ovog meseca mogli da imaju dosta neočekivanih prihoda, a ljudi s jakim uticajem vode bi mogli da steknu neka vrlo teška znanja na lagan način.

Ljubavne astro prognoze od februara 2020. do januara 2021. godine: Mart, april i avgust biće dobri za većinu znakova dok novembar donosi neočekivane događaje
Ljubavne astro prognoze od februara 2020. do januara 2021. godine: Mart, april i avgust biće dobri za većinu znakova dok novembar donosi neočekivane događaje

APRIL

Tokom aprila bi moglo biti dosta povoljnih momenata za osobe koje su rođene u znaku Blizanca i Vodolije. Vodolija bi u osnovi, na svoj intelekt, mogla da osvoji veliku ljubav, samo zato jer je njeno razumevanje ljudskih problema beskrajno, kao i činjenica da je ovo znak koji jako dobro ceni etiku.

Blizanac bi mogao da dobije simpatije drugih, ali ne ovako duboko kao Vodolija. Ostali znakovi će generalno dobro znati kako da usmere svoju mračnu stranu i kanališu njenu energiju u pravom smeru. Moguće je da je ovaj mesec povoljan za ljude koji se bore protiv nepravde u nekom odnosu.

MAJ

Blizanci i Ribe su znakovi koji bi u maju istovremeno mogli da okuse i slatku i gorku stranu ljubavi. Blizancima je pre moguće da izbegnu gorčinu ukoliko bi verovali da ljubav koja im je servirana ima perspektivu samo ukoliko se odnos postavi na logičke premise i na taj način se formira budućnost. Ribe će napokon shvatiti i dobiti neku vrstu delotvornosti nad tamnim stranama svoje veze, te će u osnovi na istu imati realniji pogled na budućnost.

Za ostale se savetuju da se oslobode predrasuda i da malo više traže razloge radi koga bi bilo potrebno verovati onome za koga nam osećaj tako nalaže.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.