Home Horoskop PUN MESEC U ŠKORPIJI 30. APRILA 2018: Tajne, velike ljubavi i strasti,...

PUN MESEC U ŠKORPIJI 30. APRILA 2018: Tajne, velike ljubavi i strasti, novac, želje i obećanja obeležiće ovaj period

130
0
Pun Mesec u Ribama 14. septembra 2019: Lavu stižu velike pare, Vaga sreće sudbinsku ljubav, Blizanac treba da se čuva povreda
Pun Mesec u Ribama 14. septembra 2019: Lavu stižu velike pare, Vaga sreće sudbinsku ljubav, Blizanac treba da se čuva povreda

Pun Mesec u Škorpiji 30. aprila 2018: Svi smo već čuli da Škorpija ima moć feniksa da se digne iz pepela i destrukcije pa pokrene svoje silne želje dok Sunce iz Bika kreće sa pričom ”Ja imam”. Škorpija je znak tajnosti, novca , velike ljubavi, strasti, velikih želja i obećanja što će obeležiti kraj aprila i prvi dan maja.

Sve odluke koje se donesu za vreme punog Meseca u Škorpiji su naše podsvesne želje i odluke iz naših osećanja u fazama Meseca, piše astrolog Željka Knežević. Sada su uspešni lekari, poslovi u tajnosti i istraživači. Snagu punog Meseca sada naglašava Sunce iz Bika i polako ga koči Saturn dok se pojedinci mogu osećati kao u oblacima. Kako je Škorpija simbol donjeg stomaka mogu se dešavati problemi sa genitalnim organima, slepim crevom, hormonskim poremećajima, pad imuniteta, mogućnost povrede, frigidnost ili prenaglašena seksualnost. Moguće su ljubomorne scene, zavist, posesivnost i opsednutost. Uglavnom, ovaj pun Mesec je kao nabujala reka emocija koja juri bespovratno i nosi sve pred sobom u ponor da bi se pojavila i isplivala kao feniks, pročišćena i moćna za novi početak. Pun Mesec u Škorpiji 30. aprila 2018 Svake godine samo jedanput se dešava pun Mesec u Škorpiji. Mesec u jednom znaku ostaje oko dva i po dana i aspektuje razne aspekte. Kako je emotivan i menja se više puta u toku dana onda nam se može desiti da ujutro, kada ustanemo, poželimo nešto da razrešimo a već posle podne, kada krenemo to da uradimo, nekako se ta emocija razvodni i ratobornost prosto nestaneMesec najviše utiče na Rakove, Bikove i Ribe, posebno ako su žene u pitanju, daje jake emocije i posvećenost osobama koje vole. Škorpije skrivaju osećanja, Mesec ima najmanji uticaj na Device a Jarčevi nedostatak emocija nastoje zameniti sa poslom i uspehom. Velika je moć Meseca koji utiče na emocije i san!

Evo kako vi možete osetiti ovaj pun Mesec: 

OVAN

Kod vas se dešava pun Mesec u sferi novca i osmom polju koje je polje strasti. Poslovi nisu baš aktivni jer je Saturn na putu do uspeha pa nema potrebe da na silu gurate. Polako i sve će krenuti svojim tokom. Moguća je osetljivost i pojačana emotivnost. Pojedini Ovnovi će imati neku priliku za kupovinu ili prodaju. Još uvek je Uran u vašem znaku koji vas može iznenaditi sve do 15. maja.

BIK

Kod vas je pun Mesec u kući partnera, kako u ljubavi, tako i na poslu. Mnogi Bikovi mogu biti pred nekim izborom gde se možete osećati nesigurno. Pojedinci mogu imati problem sa partnerima i da biraju egoizam ili altruizam između vas. Sada je pravo vreme za isceljivanje, transformaciju i čišćenje mračnih, psihičkih i fizičkih stvari i svega što vam nije više potrebno. Kako će biti pozitivan aspekt Sunce – Saturn, mnogi Bikovi mogu dobro da isplaniraju i obave mnoge poslove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.