Dnevni horoskop za 22. april 2018.
Dnevni horoskop za 22. april 2018.

Dnevni horoskop za 22. april 2018. Danas je nedelja i Pluton kreće retrogradno, na jedan specifičan način. Dan kada ćemo biti obuzeti samoposmatranjem, zadirajem u analizu sopstvenih postupaka.

Iako spor, Pluton je aktivan toliko da nas usmeri na same sebe, vodeći nas putem samospoznaje, sami dolažeći do rešenja! Sve što vam se učini nezgodno, neobično, nejasno, zadržite se i pokušajte da nađete vezu, smisao.

Danas će vam više nego inače raditi intuicija i objektivnost. Promenite sve što vam smeta ili vas muči ili jednostavno ne dopada, piše današnji dnevni horoskop.

 

 

Ovan

POSAO

Ako planirate da započnete privatni posao, danas je jako povoljan dan za pokretanje istog. Očekujte priliv novca.

LJUBAV

Poneseni ste emocijama i ne raznišljate previše o tome šta bi trebalo i šta je dobro za vas. Ipak je potrebno malo kontrole.

ZDRAVLJE

Odlično.

Dnevni horoskop za 22. april 2018.
Dnevni horoskop za 22. april 2018.

Bik

POSAO

Uspećete da završite nešto veoma važno, što će vam biti od koristi u narednom periodu. Rezultati pristizu i osećate se sve bolje.

LJUBAV

Nekome je potrebna vaša pažnja i nemojte dozvoliti da zbog ponosa nemate osećaj za druge. Činite nešto zbog čega ćete se kajati.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

Blizanci

POSAO

Iskoristite svaku priliku da budete u blizini osobe koja vam je nadređeni. Možete se desiti u pravo vreme na pravom mestu.

LJUBAV

Ponestaje vam inspiracije ali ipak pronalazite način da zadivite voljenu osobu. Uživate u svemu što se trenutno dešava.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.