Dnevni horoskop za 18. april 2019

Dnevni horoskop za 21. april 2018. Današnju subotu provedite vani, dani su pravi prolećni, i ovo je jedan od retkih perioda kada imamo priliku da uživamo u blagom vremenu, toplom, ali ne prevrućem danu, bez kiša.

Stoga ne gubite vreme u samoći, uhvatite drage osobe i povedite ih u uživanje, prijatne šetnje, razgovore kraj reke.. Toliko je mogućnosti koje vam život pruža, a na vama je da odaberete šta vam najviše prija u datom trenutku.

Svako dobro vam želimo.

Ovan

POSAO

Zaneti ste pogrešnim idejama koje Vas navode na lošu poslovnu procenu. Nema potrebe da se suviše eksponirate u nepoznatom društvu i u rizičnim situacijama. Važno je da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese i poziciju.

LJUBAV

Delujete uznemireno, nedostaju Vam postupnost i strpljenje pred bliskom osobom. Partner ima razumevanja i pokušava da Vas navede na dobru odluku.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 21. april 2018.
Dnevni horoskop za 21. april 2018.

Bik

POSAO

Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovno-finansijskoj saradnji. Međutim, sve je obavijeno velom neizvesnosti i odlaganja. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima.

LJUBAV

Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u ljubavnom odnosu. Voljena osoba, kao da nema previše tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje ili pogrešne
odluke.

ZDRAVLJE

Prijala bi Vam šetnja.

Blizanci

POSAO
Nivo poslovno-finansijskog uspeha zavisi od zajedničkog dogovora ili od nečijeg uticaja. Na Vama je da stvorite osnovne uslove ili da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje Vaše ideje.

LJUBAV

U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Potrudite se da odgovorite na dobru priliku.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.