Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 21. april 2018. Ovan se zanosi pogrešnim idejama, Rak...

Dnevni horoskop za 21. april 2018. Ovan se zanosi pogrešnim idejama, Rak mora da prihvati kompromis, Škorpije čeka novi emotivni uzlet…

56
0
Dnevni horoskop za 18. april 2019

Dnevni horoskop za 21. april 2018. Današnju subotu provedite vani, dani su pravi prolećni, i ovo je jedan od retkih perioda kada imamo priliku da uživamo u blagom vremenu, toplom, ali ne prevrućem danu, bez kiša.

Stoga ne gubite vreme u samoći, uhvatite drage osobe i povedite ih u uživanje, prijatne šetnje, razgovore kraj reke.. Toliko je mogućnosti koje vam život pruža, a na vama je da odaberete šta vam najviše prija u datom trenutku. Svako dobro vam želimo.

Ovan

POSAO Zaneti ste pogrešnim idejama koje Vas navode na lošu poslovnu procenu. Nema potrebe da se suviše eksponirate u nepoznatom društvu i u rizičnim situacijama. Važno je da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese i poziciju. LJUBAV Delujete uznemireno, nedostaju Vam postupnost i strpljenje pred bliskom osobom. Partner ima razumevanja i pokušava da Vas navede na dobru odluku. ZDRAVLJE Dobro se osećate.
Dnevni horoskop za 21. april 2018.
Dnevni horoskop za 21. april 2018.

Bik

POSAO Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovno-finansijskoj saradnji. Međutim, sve je obavijeno velom neizvesnosti i odlaganja. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima. LJUBAV Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u ljubavnom odnosu. Voljena osoba, kao da nema previše tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje ili pogrešne odluke. ZDRAVLJE Prijala bi Vam šetnja.

Blizanci

POSAO Nivo poslovno-finansijskog uspeha zavisi od zajedničkog dogovora ili od nečijeg uticaja. Na Vama je da stvorite osnovne uslove ili da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje Vaše ideje. LJUBAV U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Potrudite se da odgovorite na dobru priliku. ZDRAVLJE Dobro se osećate…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.