Pun Mesec u Jarcu 28. juna 2018: Mesec u Jarcu uvek zahteva emotivno povlačenje u sebe, duboka i umna razmišljanja a kako su tranzitni Saturn i Pluton u Jarcu onda se mogu kod pojedinih osoba javiti brižne misli i mračna raspoloženja. Posebnu pažnju trebaju da obrate Jarčevi, Rakovi, Ovnovi i Vage pa se treba čuvati negativnih emocija koje prosto mogu da prevladaju i da nas vrate unazad u prošlost .Pun Mesec se dešava na 6. stepenu Jarca i u prvoj dekadi pa na sve koji su rođeni u prvoj dekadi ima veći emotivni uticaj. Velike zadatke i šanse nam može ovaj pun Mesec pružiti pa evo kako može uticati na pojedinačne astrološke znake, piše astrolog Željka Knežević.

OVAN

Svi vi koji ste rođeni u prvoj dekadi mogli bi imati neki emotivni poraz . Kako ste vi po prirodi borac i hrabri, onda ne gubite nadu jer je cilj ispred vas do pobede. Neka nova druženja vas stavljaju u centar pažnje i na put do uspeha.

BIK

Kako je pun Mesec u konjukciji sa Saturnom, prva dekada Bika može biti čak i primirena ili povučena. Kako bude Mesec odmicao, tako će poslovi da se pokreću i dovode u red dok pojedini Bikovi mogu da kažu tačno šta misle pa se nekome neće svideti I može izbiti svađa i prepirka. Primirite se.

BLIZANCI

Kod vas ovaj pun Mesec utiče na sferu finansija u smislu da nešto kupujete, prodajete ,podižete kredit ili posuđujete novac. Naglašena su velika energija, trasformacija i selekcija šta je potrebno i svrsishodno, a šta može da sačeka.

RAK

Vaš vladar Mesec će sada dosta delovati na vas, a posebno što je i Saturn u konjukciji pa možete imati emotivnih problema sa partnerom u ljubavi ili na poslu sa partnerima. Sada nije pravi momenat da donosite nikakvu odluku jer su situacije dosta nepouzdane. Što se tiče problema, potrebno je samo da idete dalje i rešavate stvari u hodu a ne da se udubljujete i razmišljate.

LAV

Sada je vreme da postavite realna razmišljanja i očekivanja da ne bi došlo do razočarenja. Naglašena je vaša fizička i profesionalna energija koja vodi ka vrhuncu. Neki Lavovi mogu da paze nekoga i da se dese neke zategnute situacije dok pojedini sada mogu biti velikodušni.

DEVICA

Na vas ovaj pun Mesec utiče tako da budete vredni, radni i usklađeni sa karijerom do uspeha. Neke osobe koje rade u vašem okruženju, posebno ako imaju naglašenog Ovna, Raka i Vagu, mogu baš da vas izbace iz takta sa svojom mržnjom i nervozom pa se ne uplićite u raspravu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.