Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za jul 2018: Turbulentne strasti kod Strelca, Rak se vraća staroj ljubavi, Ovan flertuje sa svima

Ljubavni horoskop za jul 2018: U julu imamo puno napetih astroloških aspekata, jer planete aktiviraju sve fiksne znakove; Uran u Biku, Venera (do 10. jula), Merkur, Sunce (od 23. jula) i Severni Čvor u Lavu, Jupiter u Škorpiji, retrogradan Mars i Južni Čvor u Vodoliji.

Usled ovakvog astrološkog sklopa možemo očekivati mogućnost manifestacije u dva smera: s jedne strane mogli bi se suočiti s tvrdoglavošću, nefleksibilnošću i preteranom potrebom za sigurnošću, dok s druge strane postaje jasno da nam treba promena. U kombinaciji, ova dva smera mogu voditi u sukobe. Svako bi mogao da zasebno vodi svoju bitku, pa će svakodnevno dolaziti do sudaranja snage volje i ega, piše tarot-horoskop.com.

Puno je retrogradnih planeta: Mars, Saturn, Pluton, Jupiter (do 10. jula) i Merkur (do 26. jula). Zbog osećaja da je sve stalo, da nema napretka ili dobre organizacije, može doći do frustracija. Stvari neće teći smerom kojim želimo.

S druge strane, ovo je povoljan period za procenu, preoblikovanja i reorganizaciju na privatnom planu. Razmislite o odnosima s drugima u svom životu.

Kvadrat koji pravi Merkur, smešten u Lavu, s Uranom i Jupiterom i Merkur – Mars opozicija imaju snažan uticaj kroz prvu dekadu jula 2018. godine. Može se činiti da ono što se govori i što se radi nema veze jedno s drugim, a vrlo lako može doći do agresivnih ispada u kojima se prelazi granica. Neki mogu biti nemarni, a drugi previše opterećeni. Sarkazam i razdražljivost će biti česta pojava, najčešće proizašli iz očajničke potrebe da se stekne veća sigurnost.

Pregovori neće teći glatko. Pre bilo kakvog koraka napred moraće se vraćati korak, dva nazad i dobro sve razmotriti i promisliti o odlukama koje su bile donete. Jeste li se zbog određenih odluka našli baš u ovakvoj situaciji? Ovo je vreme za analizu.

Na sreću, harmoničan aspekt kojeg pravi Sunce s Jupiterom i Neptunom (obe planete smeštene su u vodenim znakovima), daje emotivnu stabilnost i jača intuiciju koja će biti potrebna za snalaženje u raznim neočekivanim preokretima događaja i sukobima. U svemu što radite budite strpljivi, pažljivi i uporni.

Nakon 23. jula 2018. godine Sunce je u Lavu, u napetim aspektima s Uranom i Marsom, pa možemo očekivati puno frustracije. Pomračenje Meseca 27. jula 2018. godine može doneti zbrku i krizu i na ličnom planu. Razotkrivene tajne mogu biti veliko iznenađenje.

Nemojmo zaboraviti da je Merkur retrogradan u Lavu, od 23. jula do 20. avgusta. Strastveno i često preterano dramatično izražavanje izazvaće slične reakcije. Želja da se drugima nametne svoje mišljenje može biti dosta snažna. U verbalnom izražavanju čak može biti agresivnosti. U ovom periodu pazite što potpisujete, kako se izražavate i razgovarate s voljenom osobom i decom.

OVAN

Kuću ljubavi Ovna planete dobro aktiviraju tokom jula 2018. godine i zato vam ne može biti dosadno. Venera, planeta koja vlada vezama Ovna je u toj kući do 10. jula, zajedno sa Merkurom. U kuću ljubavi Ovna 23. jula 2018. godine ulazi Sunce. U prvoj dekadi jula može doći do nesporazuma i svađa oko pitanja vernosti, intimnosti i pažnje. Skloni ste uočljivom flertovanju i to sa svima, bilo da ste u vezi, u braku ili slobodni. Trebalo bi da budete pažljiviji i mislite na osećanja i potrebe voljene osobe. U suprotnom ćete dobiti isto zauzvrat. Mars, vladar Ovna, je i dalje retrogradan u kući prijateljstva i društva, što govori o aktivnom društvenom životu. Ali, govori i o zabunama između prijateljstva i ljubavi, zbog slanja signala koji se mogu pogrešno protumačiti. Više pažnje obratite na način na koji se izražavate, posebno nakon 26. jula 2018. godine, kada Merkur kreće retrogradno.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

BIK

Jul 2018. godine turbulentan je mesec za ljubavni život. Ovo je vreme kada treba da razmislite o sudbini odnosa s drugima i uticaja na odluke koje donosite i smer kojim želite ići u životu. Razmislite ko zaslužuje da ostane u vašem životu a ko ne. Svađe mogu biti svakodnevna pojava kroz prvu dekadu jula. Razlog tome može biti to što ni vi, ni voljena osoba (ili ljubavnica / ljubavnik) ne znate šta tačno želite. Možda se nećete moći dogovoriti oko uređenja doma ili kako stvari treba da funkcionišu u vezi. Ako se radi o odluci zajedničkog života, to će biti više stresno nego izazovno, zato savetujemo da ne žurite. Pazite šta i kome govorite, jer se vrlo lako može dogoditi da povredite osobu do koje vam je stalo. Na sreću, sve postaje jednostavnije nakon 10. jula, vraća vam se optimizam i vera da će sve na kraju biti dobro. Venera, vladar Bika, ulazi u kuću ljubavi, a Jupiter, smešten u kući veza Bika kreće direktnim hodom. Duže veze ulaze u bolji i harmoničan period. Neki će Bikovi tek ući u vezu koja ima izgleda da postane ozbiljna. Oni u lošim vezama mogli bi da prekinu vezu. U drugoj polovini meseca bićete pragmatičniji, što nije nimalo loša stvar. Harmoničan aspekt kojeg pravi Venera pokazuje da ćete uživati u stabilnom ljubavnom odnosu, osim ako ne postanete previše posesivni.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.