Dnevni horoskop za 26. jun 2018: Ovan poslovan, Bik zaljubljen, Blizanci pasivni, Rak na mukama, Lav zbunjen, Devica na velikom zadatku, Vaga nedorečena, Škorpija nervozna, Strelac pun elana, Jarcu u škripcu, Vodolija apatična, Ribe bez promene. Ovo je današnji dnevni horoskop za 26.06.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Niste sami u poslu kojim se bavite i ne nameravate da se tek tako prilagođavate novitetima, koje je smislio nekoko ne učestvuje sa vama na projektu. Možda pristupate poslu sa dozom skepticizma sa dosta tvrdoglavim stavom.

Ljubav

Pokušavate da se dopadnete osobama suprotnog pola, ali vam to ne ide naruku baš danas. Morate da se povinujete trenutnima spektima, koji vas guraju u drugu stranu tj. poslovnu.

Zdravlje

Menjajte svoje navike.

 

BIK

Posao

Pokušavate da dovedete u red svoje poslovne obaveze, koje su se nagomilale za kratko vreme. Imate pravo da se dokažete na ovom segment bez većeg pritiska od strane svojih nadređenih.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni možete da se opustite u solidnu vezu sa jednim Rakom koji vas podržava. Imate odličan period kada se kod vas dešavaju konkretne stvari na polju emocija.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI

Posao

Pokazujete veću dozu zainteresovanosti za svoj projekat o kome ste već odavno maštali. Pokretanje same realizacije je odlična solucija, s obzirom da vas planete podstiču na marljiviji rad.

Ljubav

Nemate nameru da se dezavuišete nepotrebnim pričama od strane vašeg partnera. Morate da budete dovoljno otvoreni i da priznate sebi da nešto mora da se promeni u vašem emotivnom odnosu.

Zdravlje

Pokušajte da se aktivnije bavite sportom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.