Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 26. jun 2018: Devica na velikom zadatku, Jarcu u škripcu, Vaga nedorečena

RAK

Posao

Vaša predanost poslu može da bude veća smetnja osobama u vašem okruženju. Drugi nisu spremni da se daju na ovom polju koliko ste vi imali u planu. Teško vas je pratiti u onome što ste sebi zacrtali kao cilj.

Ljubav

Ne osporavajte partnerovu ljubomoru jer ste pomalo uvideli da postoji i treća osoba koja vam se otvoreno udvara pa sami odlučite šta ćete da uradite povodom svog ljubavnog statusa.

Zdravlje

Stomak vam je slabija regija.

 

LAV

Posao

Ukoliko ste već odavno uočili da imate dovoljno dobru kreativnu crtu u sebi, ali i nemogućnost da je iskažete kroz posao koji radite ne očajavajte, jer na neka dešavanja ne možete trenutno da utičete.

Ljubav

Niste ni pomišljali da se zaljubite u osobu koja je daleko od vas. Povezani ste poslom koji obavljate već neko vreme u istoj firmi. Budite dovoljno otvoreni prema sebi i postavite prioritete koje imate.

Zdravlje

Srčana čakra vam je loše postavljena, poradite na tome.

DEVICA

Posao

Vaša očekivanja su velika i niko ne osporavavaš rad, koliko se od vas traži da trenutno sačekate svojih pet minuta i donesete konkretnu odluku, kada je poslovna promena u pitanju.

Ljubav

Isčekujete prijatna dešavanja i ne treba da se lišavate onoga što vam se plasira, kroz polje ljubavi. Imate mnogo više sreće nego inače kada su konkretne stvari u pitanju.

Zdravlje

Solidno, ovaj put.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.