Horoskop

Pun Mesec u Jarcu 28. juna 2018: Saznajte kakve promene donosi svakom horoskopskom znaku

VAGA

Vama može teže pasti ovaj pun Mesec ali uz podršku prijatelja biće sve lakše. Neki izbori će biti na razmatranju, posebno kod Vaga koje su rođene krajem septembra. Sve se rešava za dva- tri dana tako da nemojte da se stresirate, prijatelji su uz vas.

ŠKORPIJA

Sada se nikako ne preporučuje da ispoljavate bes. Ma koliko bili besni, kontrolišite se. Pojedine Škorpije prolaze kroz teži period dok pojedinci imaju veliko samopouzdanje i savladavaju sve prepreke koje im stoje na putu do uspeha.

STRELAC

Pojedini Strelčevi mogu razmišljati o finansijama i problemima u toj oblasti. Moguća su razna iskušenja pa se preporučuje da držite širom otvorene oči. Moguće je veliko nestrpljenje i treba se čuvati raznih prevara.

JARAC

Prva dekada Jarca se sada može osećati usamljeno, jadno i potišteno. Obratite pažnju na osobe koje su sumnjičave oko vas, da vas ne skrenu sa vašeg puta ili neke odlične ideje. Pojedini Jarčevi mogu nešto raditi u tajnosti što će tek kasnije izaći na svetlost dana.

VODOLIJA

Vama može nedostajati finansijska podrška. Neko vaše udruženje ili zajednica će osećati težinu ovog punog Meseca pa im pomozite da prebrode težinu. Potrebno je da izbegavate stres i nervozu, da ostanete i družite se sa vašim najmilijima i ukućanima.

RIBE

Vi ste u harmoniji sa oba znaka koje aktivira pun Mesec pa vam neće biti teško i loše. Naprotiv, vi možete da sarađujete sa prijateljima i partnerima u poslu. Na neke finansije je moguće da ćete malo da sačekate, ali i to ima svoju svrhu jer će se pokazati da su neke odluke koje ste doneli baš odlične.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.