Kad žena iz ovog znaka jednom kaže DA, onda to i misli za ceo život
Nedeljni horoskop od 26. juna do 2. jula 2017

Pored ovih ljudi, morate imati oči i na leđima. Ako niste sigurni koliko možete da verujete nekim svojim prijateljima, partneru i kolegama, proverite da li se nalaze među ova tri znaka – jer oni tako nonšalantno lažu, kao da je to najprirodnija stvar na svetu, poput disanja, poput ispijanja čaše vode… dakle, bez i malo stida!

 

LAV

Lavu je naophodno da bude u centru pažnje. A kako bi to postigao često prelazi i granice dobrog ukusa. Zbog toga je sposoban da laže, izmišlja i navodi na svoju vodenicu. Ako ih i uhvatite u laži, neće ništa priznati, već će vam još i dokazati da crva nije ni bilo. Ubediće vas da je crno belo i još ćete ispasti zakeralo koje u svemu nalazi neke mane i samo hoće da se svađa.

RIBE

Ribama nimalo nije teško da lažu i obmanjuju druge kako bi očuvali svoje ime i svoju slavu. Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti, ljubomori i samosažaljevanju i po tome što želi da u drugima izazove zavist. Pošte već žive u svetu fantazije, tj. laži, Ribama uopšte nije teško da izmišljaju priče. Tako dobro umeju da zamažu oči slušaocima, jer one ne izriču čiste laži, već takve da u njima ima nekog osnova istine. Pored toga, u stanju su i da same poveruju u sopstvene izmišljotine, tako da, tehnički gledano, i ne lažu.

BLIZANCI

Čuvajte se ovih šarlatana! Oni će vas tako lako slagati, kao da je to najprirodnija stvar na svetu. Očas posla će izigrati vaše poverenje i izdati vas. Oni toliko često lažu, da više ne znaju šta su kome i kada rekli, pa se lako i ofiraju. Tu smo već u dilemi, da li su Blizanci najlažljiviji znak, ili znak koji najviše hvataju u lažima.  Izlanu se očas posla, ali dok vi shvatite šta se desilo, već ste zasuti novom lavinom izmišljotina, da čovek već može da vas ubedi da se ne zovete onako kako se zovete. Takođe, zbog svoje velike pričljivosti, hteli oni ili ne, ne mogu da sačuvaju tajnu. A kada je otkriju trećoj osobi, uvek je još malo začine.  Oni ne izvrću istinu, oni s njom žongliraju.

besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.