Home Horoskop OSAM NAJVEĆIH ZABLUDA O HOROSKOPU – Ne verujte baš svemu što pročitate!

OSAM NAJVEĆIH ZABLUDA O HOROSKOPU – Ne verujte baš svemu što pročitate!

561
0
6 najboljih horoskopskih parova, svi im zavide na odnosu koji imaju

Postoji mnogo zabluda i pitanja koja se stalno postavljaju u astrologiji. Ako želite da razjasnite neke od njih, na pravom ste mestu.

Ovo je 8 najvećih zabluda o horoskopu, posle kojih će vam štošta biti jasije:

1. Podznak preovladava posle 30. godine – Netačno!

Podznak je ono što smo mi, naše telo, izgled, kakav prvi utisak ostavljamo. Pre ćete prepoznati šta je neko u podznaku, nego u znaku, zato je jako besmislena igra pogađanja šta je neko u horoskopu. Moguće je da se ova zabluda proširila jer se oko 29. godine događa Saturnov povratak (Saturn se vraća na natalnu postavku), ljudi sazrevaju u tom periodu, menjaju prioritete, pa se nekako došlo do ovog zaključka, koji nije tačan.

2. Svi Ovnovi su isti, svi Lavovi su isti… – Netačno!

Ne postoje dve iste natalne karte, mora se znati sat rođenja da bi se odredio podznak, a na osnovu toga cela karta da se radi, prvo natalna, pa onda prognoze. Čak ni Blizancima nisu iste karte, jer se nisu rodili u egzaktno isto vreme i može se odvojeno tumačiti.

3. Karte blizanaca su iste… – Zabluda!

Jedan minut od 60 sekundi je 4 lučna stepena. Znači, minut je dovoljan da napravi razliku u postavci planeta, samim tim u celoj natalnoj karti. Moramo znati vreme rođenja jednog i drugog.

4. Tačnija je moderna astrologija od tradicionalne ili obrnuto

Nije bitno koja je vrsta astrologije, već je bitno rešenje. Astrolog treba da pomogne čoveku nezavisno kojom se astrologijom bavi.

5. Astrolog mora da mi kaže sve lepo, neću loše vesti

Ne, on mora da kaže sve što vidi, ali na pravi način. Nikako ne sme da plaši klijenta, nego da mu pomogne da se bolje oseća posle analize.

6. Astrolog će mi rešiti sve probleme

Možda, kada bi imao natprirodne moći. Ovako on samo može da pomogne da se shvati problem, a onda sama osoba mora da ga reši. On je pomoćnik, ne vrač ili čudotvorac.

7. Svima može da se radi horoskop

Može, ali deci do 14-e godine nema potrebe raditi, može tek neka orijentacija ili zdravlje, ali samo ako već postoji neki problem. Bez pristanka roditelja od 14-18. godine se ne može raditi analiza.

8. Vodolija je vodeni znak

Ne! Vodolija je vazdušni znak, fiksni, muški. pressonline.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.