Horoskop i boje: Boje nisu tu samo da nam oplemene prostor, već mogu na brojne načine i da utiču na naše zdravlje, finansije i ljubavni život. Saznaj kojim bojama mora da bude okružen tvoj horoskopski znak.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Ovan
Prvi znak često voli crvenu boju koja ističe njihovu ličnost. Vrlo često se ponašaju ekstremno i zato biraju i crnu boju. Crvena boja ne samo da dobro stoji Ovnu, ali i pozitivno utiče na zdravlje. Ima sposobnost stimulisanja cirkulacije krvi i pomaže da se spreči manjak gvožđa. Korisno je u domu imati crvenu boju i crnu, ali u manjoj količni, jer su to boje koje imaju pozitivan učinak na Vas. Crvena može izazvati mešovita osećanja i problem sa energijom. Ponekad može doneti sreću kao zelena boja znaku Device. Postoji posebna veza s ove dve boje koje Vas mogu duhovno u potpunosti napuniti energijom.

Bik
Na osobe rođene u znaku Bika dve boje imaju zaista velik uticaj: vatreno crvena i ružičasta koja ih može smiriti. Vatreno crvena je boja ljubavi koja na Bika deluje kroz život. Bikovi imaju osećaj da moraju uvek da budu aktivni, ali i oni se moraju nekada opustiti, a za to je dobra ružičasta boja. Jedna boja sugeriše strast i snagu, dok druga lakoću i slobodu. Biku su potrebne obe, zato nije problem ako su obe boje istovremeno u njegovom životu pa čak i u odevanju.

HOROSKOP OTKRIVA: Koliko imate smisla za humor

Blizanci
Blizancima pristaju smeđa i žuta boja. Smeđa izražava njihovu jednostavnost i ljubav prema prirodi, ali pokazuje i stranu karaktera sklonu tajnama. Osobe rođene u znaku Blizanaca vole lep nameštaj od drveta, naročito im se sviđa kada osećaju miris obrađenog drveta. Žuta boja je prisutna radi kontrasta jer kada nema žute oko njih, tada potisnu zabavnu i veselu stranu svoje ličnosti. Smeđa pruža mir i poverenje, dok žuta daje slobodu i dinamičnost.

Rak
Raku pristaje plava boja, ali se može identifikovati i sa sivom bojom. Dobro je kada je u blizini prisutna plava boja jer ona deluje umirujuće na njih. Rakovima će uvek biti važan njihov dom u kom mogu da se osećaju sigurno. Spoljne vrednosti takođe ističe plava, tako da se ova boja može koristiti prilikom nošenja odeće. Siva ih čini ozbiljnim i odlučnim, zato je korisna kada se ide na razgovor za posao. Raku može pomoći i lekovito delovati plavo okruženje kod ozbiljnih prehlada ili drugih nevolja čak i kod problema sa želucem može biti efikasna terapija kada su okruženi samo plavom bojom.

HORSKOP ZA VAŠE FRIZURE: Sudbina vam je već određena, pogledajte šta zvezde kažu o vašim kosama!

Lav
Narandžasta i njene nijanse su boje Lava. Zapravo vole svaku žutu nijansu, ali može biti i boja magente. Žuta je ta koja najbolje ističe karakter. Žuta ili narandžasta boja pozitivno utiču ako su u lošem raspoloženju. Nosite odeću tih boja i u dom ih unesite. Naravno to ne znači da morate obojiti zidove, samo je dobro ako imate npr. sliku zalaska sunca narandžaste boje na zidu. Magenta je isto važna. Ako ništa drugo, tepih te boje Vam daje snagu i podršku. Može imati i terapeutske učinke, pogotovo ako imate nizak krvni pritisak.

Devica
Vaše boje su bela i zelena. Obe boje predstavljaju ono šta volite. Zelena predstavlja prirodnu čistoću, dok bela odražava red i disciplinu koja je u Vama. Ako ste okruženi tim bojama, sigurno ćete dati najviše od sebe i Vaše samopouzdanje će biti stabilno što je vrlo važno za osobe rođene u znaku Device. Bela i zelena boja se mogu kombinovati i tada će se najbolje istaći Vaše dobre osobine. Zelena je povoljna za romantični izlazak ili poslovni sastanak, a za intervju za posao kao odevna kombinacija je bolja bela. Lekovito svojstvo ima zelena jer bela deluje previše higijenski, dok zelena daje energiju čak i kada ste prehlađeni. Zelena boja može Vam doneti više sreće jer je u mnogim kulturama ona simbol sreće.

HOROSKOP: Za sve divne ljude ovoga sveta <3

Vaga
Nijanse plave i tamno zelena boje Vam pristaju. Tirkizno plava jako pomaže ako je imate u kući. Tu boju birajte za pločice jer mesto gde boja dominira će sigurno biti prostor gde ćete pronaći duševni mir. Oblačite nijanse plave. Vi volite plave klasične farmerke i ako možete, obucite i jaknu od džinsa s njima. Osećate se slobodno i u odeći koje su nekada nosili kauboji u Americi. I zelena i plava imaju lekovito dejstvo na Vas. Plava deluje osvežavajuće, a zelena daje poseban mir koji može smiriti čak i napad astme.

Škorpija
Boja rubina i ljubičasta su Vaše boje uz pomoć kojih ste sposobni da date sve od sebe. Obe boje mogu biti na Vama kao nakit, a mogu biti i blizu Vas jer je dobro ako su te boje uvek zastupljene u Vašem domu. Obe izražavaju strast, potrebu za savršenstvom i predstavljaju želje, ali takođe pokazuju svu nepredvidljivost ovog znaka. Ljubičasta ukazuje na lepotu, a rubin crvena na strast ili čak borbenost. Ako želite, odećom tih boja možete iznenaditi nekoga ili čak zavesti ako je potrebno. Ljubičasta utiče kao lek na Vas i ima sposobnost ublažavanja bolova u zglobovima, glavoboljama pa čak može i da umanji migrene.

NUMEROLOGIJA OTKRIVA: Izračunajte dužinu PENISA dečka koji vam se sviđa!

Strelac
Osobama rođenim u znaku Strelca pristaje više boja, ali zelena i crvena su idealne za njih. Oni su vrlo fleksibilni u smislu boja, čak vole i šarenilo, ali nikada ne preteruju. To nije slučajnost jer ovaj znak gleda na budućnost na temelju boja tj. lako prihvataju raznolikost sveta. Ako želite da iznenadite osobe u Vašem okruženju, dame bi trebalo da obuku crveni kostim, a gospoda smeđe odelo. Važno je da u Vašem okruženju ima zelene i crvene, ali i prirodne boje drveta, što je jedan od elemenata u znaku Strelca. U terapiji bojama se takođe može uticati na raspoloženje bojama drveta ili čak bojom zalazećeg ili izlazećeg sunca. Oba simbola i boje su od velike važnosti Strelcu. Možda i najdelotvornija tehnika za osobe rođene u ovom znaku za izlečenje je putem terapije bojama.

Jarac
Tamne nijanse najviše pristaju njima pa čak i crna. Ipak za znak Jarca je tipična veselost, ali uz tamne boje potrebne su i svetlije kao žuta. Ličnost ljudi rođenih u ovom znaku ima puno suprotnosti i skloni su depresiji i baš zato moraju biti u stanju da se isključe i opuste. Vašu individualnost zaista odražava crna boja, ali ako želite iznenaditi okolinu, tada pokažite Vašu nasmejanu i ljubaznu stranu veselim bojama. I sami ćete se uveriti da komunikacija bojama pomaže da se osećate jako dobro u Vašoj koži. Lekovito delovanje na Vas imaju zimske slike ili zimske šetnje, dok boje mogu biti i žuta i zelena. Tamnije boje Vam odgovaraju, ali nemaju terapijski učinak.

ASTRO SVADBA: Kako da ulovite muža prema horoskopu?

Vodolija
Osobama rođenim u znaku Vodolije pristaju boje kraljevske plave i smaragdno zelene. Obe boje označavaju duhovno ispunjenje. Dobro je ako kod kuće imate svoj lični postor gde je vitraž u tim bojama i koji je uvek vidljiv da Vas može smirivati. Boja smaragda može biti prisutna u obliku nakita ili komada odeće koji nosite. Kraljevska plava neka bude uključena prema okolini jer tako možete izraziti Vaše namere, dostojanstvo i jasan stav putem odeće koju imate na sebi. Smaragdna boja ima najbolji terapeutski učinak na Vas jer baš ova terapija daje mir, ali može pomoći ako Vas boli želudac ili čak u ozbiljnijem slučaju prehlade.

Riba
Znaku Ribe pristaje boja indigo i tamno zelena. Obe boje pozitivno deluju i imaju učinkovit uticaj na njih. Jako lepo će Vam pristajati ako obučete bilo koji tamnozeleni komad odeće koji se može kombinovati s indigo plavom. Plava je pogodna za razgovor za posao ili intervju, dok nijanse zelene pomažu na polju ljubavi i čine Vas zavodljivim. Dobro je ako imate obe boje u svom domu, to može biti ili zavesa ili jastuk, ali sigurno će pomoći u smirivanju jer imaju vam povećavaju energiju. Za terapiju bojama se predlaže boravak u zimzelenoj šumi gde možete malo prošetati i ostaviti iza sebe teške bolesti. Borova šuma je jednako dobra za Vas kao i voda.

HOROSKOP Besnog Pileta za ponedeljak uveče: Najbolje pogađa u centralu! (SUDBINA)

 

Izvor: astro24

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.