Home Horoskop ONI VAS NIKAD NEĆE IZDATI: 4 najodanija horoskopska znaka

ONI VAS NIKAD NEĆE IZDATI: 4 najodanija horoskopska znaka

70
1
4 najodanija horoskopska znaka
Godina Psa u kineskom horoskopu

4 najodanija horoskopska znaka: Ako su vam potrebni lojalnost i predanost, bliže pogledajte ova četiri znaka Zodijaka – oni će vam spasiti srce od bolova izdaje.

Bik

Bik je veoma posvećen partner. On je vrlo praktičan, stoga ideja izdaje nema smisla za njega, jer se nikada ne završava dobrim! Bik je najpouzdaniji od svih znakova Zodijaka, i uvek možete računati na to. Pored toga, on je verovatno najgori lažov na planeti, tako da nema šanse da ne biste ukapirali da je zaplovio u neku aferu.

Devica

Devica ima veliko srce, a izdaja je suprotnost njenoj prirodi. Ona je ljubazna i neverovatno praktična. Za izdaju je potrebno mnogo truda, pa zašto gubiti vreme na nekog drugog? Pored toga, Devica ne voli da ima tajne. Devica nikada neće želeti da se promeni, jer zna gorčinu izdaje i neće želeti da izazove takav bol svom partneru. Devica je analitičar, uvek će razgovarati sa vama o tome šta oseća i podeliti svoja iskustva, jer je previše kritična prema sebi.
4 najodanija horoskopska znaka
4 najodanija horoskopska znaka

Vaga

Vaga voli da podržava svet i mrzi nepravdu prema drugima, pa izdajom ide protiv svega u šta veruje. One su nežne i ljubazne i vole da postavljaju potrebe drugih ispred svojih, pa zašto bi pokušale da povrede ljude sa kojima su u vezi? Izdaja je poslednja stvar koja uzbuđuje Vagu, jer žele samo pravdu, za sve.

Ribe

Ribe su beznadežni romantičari. Oni su iskreni, nesebični i učiniće sve da njihov partner bude srećan. Ribe su zainteresovane za održavanje emocionalno stabilnih odnosa i prevara u vezi nije u njihovoj prirodi. Zašto bi rizikovali njihov odnos, koji su tako naporno gradili radi seksa sa strancem? Ne, hvala. Oni znaju da izdaja ne vredi. Saosećanje je od najvećeg značaja za Ribe, i uvek razmišljaju o tome kako će njihove akcije uticati na druge. Stoga je očigledno da izdaja nije deo njihovih planova. zenskimagazin.rs

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.