Dnevni horoskop za 30. avgust 2017
Dnevni horoskop za 30. avgust 2017

Dnevni horoskop za 30. avgust 2017: Sreda, 30. avgust 2017 – još jedan dan u nizu koji ne bi trebalo da donese komplikacije. Vladaju Mesečevi aspekti koje pravi prolazeći kroz znak Strelca a koji u nama iznova i iznova postavljaju mnogo pitanja, kako o osećanjima, tako i o planovima za budućnost i željama koje se u vama već neko vreme razvijaju.

Sve je to zapravo dobro, jer vredi ponekad malo prikočiti u životu, osvrnuti se, analizirati prethodno, izvući pouku. Najbolje mesto za takve misli i analize vam je daleko od gužve i ljudi uopšte. Za najbolje rezultate otisnite se u prirodu , najbolje kraj vode, i sjedinite s njenom energijom, piše danasnji-dnevni-horoskop.com

Ugodan dan.

Dnevni horoskop za 30. avgust 2017

Ovan / Dnevni horoskop za 30. avgust 2017

POSAO

Očekuju vas interesantni susreti. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima.

LJUBAV

Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom.

ZDRAVLJE

Počnite sa rekreacijom.

Dnevni horoskop za 30. avgust 2017

BIK

POSAO

Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu.

LJUBAV

Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate

Dnevni horoskop za 30. avgust 2017

Blizanci

POSAO

Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti.

LJUBAV

Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.

ZDRAVLJE

Više odmarajte…

…nastavak na sledecoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.