Najveći zavodnici Zodijaka

Najveći zavodnici Zodijaka: Barem tako kaže njihov horoskopski znak.

1. Ovan

Ovnovi vole biti mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja. Drugim rečima, muškarci Ovnovi su agresivni, energični i neumorni, ali pripazite na njihovu agresivnost jer nekad znaju da uživaju u zadavanju bola. S druge strane, ovaj će vam muškarac dati uzbuđenje i zadovoljstvo koje želite.

Najveći zavodnici Zodijaka

2. Lav

Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe i puni samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će takođe bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem opčiniti partnerku. Ako treba, oko nje će se truditi nedeljama, a upornošću i stilom sigurno će uspeti da je osvoje. I pod čaršafima, ovaj će muškarac biti velikodušan i pružiće vam najviše što može, ali isto to će očekivati i od vas. Drugim rečima, on pruža, ali i zahteva obožavanje.

3. Vaga

Muškarac Vaga osvojiće vas s puno stila, šarma i raskoši i tada postajete njegova “žrtva”. Ali, Vage uživaju u intimnim trenucima s partnerom i žele od njih čuti nežne reči pa očekuju da im se partner u potpunosti posveti. Ovi muškarci smatraju se i velikodušnim ljubavnicima, ali za to im treba i odgovarajuća partnerka, koja će moći da ih prati u svemu.

4. Škorpija

Škorpioni se smatraju ljubavnicima visokog napona, i iako mnoge žene maštaju o romansi s jednim takvim, malo njih ih može pratiti. On će vas tako osvojiti brzinom munje, vaše srce i telo, ali svaki pokušaj razgovaranja o intimnosti neće im biti prijatan jer su u suštini nežni i ranjivi. Ali, seks će biti i više nego fantastičan.

5. Strelac

Kad se svidite Strelcu, on će vas bez okolišanja kupiti pažnjom i pokušavaće sve, samo kako bi vas osvojio. Tako ćete dobiti utisak da ste vi jedina žena na svetu koju on želi. Šta želite pod čaršafima, on će to i uraditi, ali ima manu zbog koje biste mogli ostati povređeni. Koliko god da su iskreni i odlučni, ponekad su i vrlo bezobzirni pa se čuvajte.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.