Home Horoskop VENERA I MARS U LAVU DO 20. SEPTEMBRA 2017: Očekujte haos u...

VENERA I MARS U LAVU DO 20. SEPTEMBRA 2017: Očekujte haos u ljubavnom životu, a to naročito važi za Bikove, Rakove, Vage, Škorpije i Ribe

89
0

Venera i Mars u Lavu do 20. septembra 2017: Mogući su iznenadni raskidi ili razdvajanja od partnera, ali i neočekivane obnove veze

Venera, planeta ljubavi i novca, pridružila se Marsu, simbolu seksualnosti u vatrenom znaku Lava u kome će ostati do 20. septembra kada ulazi u Devicu. Do kraja avgusta obrazuje kvadrat sa retrogradnim Uranom u Ovnu zbog čega su mogući iznenadni raskidi ili razdvajanja od partnera, ali i neočekivane obnove veza, pišu Večernje novosti. Harmonični aspekti sa Jupiterom u Vagi i Saturnom u Strelcu, od 8. do 20. septembra, prizivaju stare ljubavi. Venera, planeta novca, u izazovnom aspektu sa retrogradnim Plutonom u Jarcu od 4. do 15. septembra, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove, podizanje kredita i rizične finansijske transakcije. Ove nedelje, Venerina inkonjunkcija sa retrogradnim Neptunom u Ribama unosi haos u ljubavni život većine znakova, posebno Bikova, Rakova, Vaga, Škorpija i Riba koji će se zaljubiti ili otkriti neke detalje iz partnerovog života koji im se nikako neće dopasti. Merkur, planeta biznisa i komunikacija, 1. septembra se retrogradnim hodom vraća u Lava, tako da će se krajem nedelje u petom zodijačkom znaku naći čak tri planete što će svakako imati uticaja na finansije svih znakova. Zato bi do kraja avgusta trebalo da završite započete dogovore sa poslovnim partnerima, bilo da se radi o uspostavljanju ili obnovi saradnje.

OVAN

Ulaskom Venere, planete novca, u vaše peto astrološko polje, očekuje vas profesionalni uspeh i uvećanje zarade, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

BIK

Vaš vladalac Venera koja upravlja i astrološkom kućom vašeg posla, do 20. septembra donosi vam novac, naročito ako ste privatnik. Oko 29. avgusta moguć strastveni susret s Rakom.
Venera i Mars u Lavu do 20. septembra 2017

BLIZANCI

Pozicija Venere u trećem polju odgovara predstavnicima vašeg znaka, naročito ako često putujete, zbog posla. Već početkom perioda, možete da očekujete priliv novca.

RAK

Zbog Venere u vašem astrološkom polju ljubavi i posla, vašu pažnju može da privuče harizmatična osoba koju najverovatnije već poznajete preko nekih poslovnih kontakata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.