Horoskop

NJU BIRAJTE AKO ŽELITE ŽENU ZA CEO ŽIVOT: Ovoj dami je ljubav poput disanja, zato i zaslužuje sve najbolje

Ona će se ponekad osećati izgubljeno. Biće joj potreban vrući čaj i pokrivač, crno-beli filmovi i tišina.

Neki drugi put, biće joj potrebno društvo. Zabave i ponoćne šetnje i duboki, mahniti razgovori.

Njoj je potreban stalni podsetnik da je lepa, voljena, još bolje – obožavana. Njoj je potrebna avantura. Vaga želi autonomiju, ali ne može podneti ni pomisao da bude ostavljena sama. Morate je prihvatiti, čak i njene kontradiktornosti.

par

Njoj je potrebna odlučnost, iako je sama ne poseduje. Ona će vas iznenaditi sa spontanošću, a vi ćete se diviti njenoj predanosti. Ali ako ona ima vremena za razmišljanje, svaka odluka će biti teška – bilo da je to odluka gde će jesti, što će nositi ili koga voleti.

To će vas uništiti, ali morate pokušati da razumete. Za nju ne postoji takva stvar kao što je očigledan izbor.

Voleti Vagu znači voleti samu Ljubav. Ona voli sve što ima veze s ljubavlju: veze, otkrića, bolno srce, zanos, samu ideju ljubavi – to je sve isto. Ona žudi za sigurnošću partnerstva, ali takođe žudi za uzbuđenjem zbog ljubavne nesigurnosti.

par

Ona želi strast. Ona vidi dobro u gotovo svakoj osobi, ali od partnera zahteva inteligenciju i humor. Nema ništa privlačnije od pameti.

Mrzi nesklad, jer se zbog njega oseća ranjivim; ali ako je volite, ne morate se previše brinuti, jer ona veruje u oproštaj i poverenje. Kada se svađate s Vagom, budite sigurni da je svaka svađa za nju kraj svega, a to će je ponekad uništiti; treba je podsetiti da je svaka prepirka prilika za rast – to je početak novog u svemu.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Vaga voli zaljubljenost i moraćete se zaljubljivati u nju iznova i iznova. Ona će zahtevati trajnu evoluciju i inspiraciju.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.