Dnevni horoskop za 6. mart 2017
Dnevni horoskop za 6. mart 2017:

Horoskop po ciganskim kartama za septembar 2016: Šta vam predviđaju ciganske karte za naredni period saznajte u ovom mesečnom horoskopu, a otkriva Moj astrolog.

 

OVAN

NEPRILIKA – LJUBAVNICA – NEŠTO NOVCA

Ljubav

U bračnim zajednicama sitniji problemi se mogu pojaviti oko domaćih, dnevnih aktivnosti. Vi i bračni partner se možete razmimoilaziti po pitanjima novca ili vaspitanja dece. U suštini – ovo nije nešto što će na duži rok ugroziti stabilnost odnosa u kome ste. U emotivnim vezama najlepši period će vam doneti druga dekada septembra, dok u ostatku meseca možete imati razmirica i neslaganja sa voljenom osobom. U trećoj dekadi se posle bezazlene rasprave oboje možete povući i ućutati.

Potrebno je da oboje shvatite da se više postiže kompromisom nego pustom tvrdoglavošću i teranjem inata. Slobodnim Ovnovima preko poslovnih okolnosti ide poznanstvo koje se može pretvoriti u lepu ljubavnu priču.

devojka

Posao

Prva dekada meseca donosi veliku potrebu da sredite situaciju u poslovnom segmentu, ali i po pitanju svojih finansija. Ako budete zanemarivali svoje obaveze, postoje mogućnosti za probleme sa saradnicima ili kritiku od strane šefova. Kolegijalno okruženje će tokom septembra biti promenljivo – nećete baš uvek moći da se oslonite na one sa kojima radite na dnevnoj bazi.

Dobre prilike vam idu od druge dekade ovog perioda – stoje mogućnosti za saradnje koje bi se pokazale kao značajne na duži rok. Ipak, finansijskim segmentom nećete biti zadovoljni, najviše zbog troškova i nešto manjih priliva nego inače.

Zdravlje

Promenljiva zdravstvena situacija. Tegobe prolaznog karaktera sa probavom, u stomačnom delu, plućima. Ako se bavite sportom, postoji mogućnost povreda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.