Mesečni horoskop

Horoskop po ciganskim kartama za septembar 2016: Strelac upoznaje srodnu dušu, Blizanac psihički opterećen, Škorpija napreduje na poslu

Horoskop po ciganskim kartama za septembar 2016: Šta vam predviđaju ciganske karte za naredni period saznajte u ovom mesečnom horoskopu, a otkriva Moj astrolog.

 

OVAN

NEPRILIKA – LJUBAVNICA – NEŠTO NOVCA

Ljubav

U bračnim zajednicama sitniji problemi se mogu pojaviti oko domaćih, dnevnih aktivnosti. Vi i bračni partner se možete razmimoilaziti po pitanjima novca ili vaspitanja dece. U suštini – ovo nije nešto što će na duži rok ugroziti stabilnost odnosa u kome ste. U emotivnim vezama najlepši period će vam doneti druga dekada septembra, dok u ostatku meseca možete imati razmirica i neslaganja sa voljenom osobom. U trećoj dekadi se posle bezazlene rasprave oboje možete povući i ućutati.

Potrebno je da oboje shvatite da se više postiže kompromisom nego pustom tvrdoglavošću i teranjem inata. Slobodnim Ovnovima preko poslovnih okolnosti ide poznanstvo koje se može pretvoriti u lepu ljubavnu priču.

devojka

Posao

Prva dekada meseca donosi veliku potrebu da sredite situaciju u poslovnom segmentu, ali i po pitanju svojih finansija. Ako budete zanemarivali svoje obaveze, postoje mogućnosti za probleme sa saradnicima ili kritiku od strane šefova. Kolegijalno okruženje će tokom septembra biti promenljivo – nećete baš uvek moći da se oslonite na one sa kojima radite na dnevnoj bazi.

Dobre prilike vam idu od druge dekade ovog perioda – stoje mogućnosti za saradnje koje bi se pokazale kao značajne na duži rok. Ipak, finansijskim segmentom nećete biti zadovoljni, najviše zbog troškova i nešto manjih priliva nego inače.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Promenljiva zdravstvena situacija. Tegobe prolaznog karaktera sa probavom, u stomačnom delu, plućima. Ako se bavite sportom, postoji mogućnost povreda.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.