Nedeljne astrološke prognoze od 6. do 13. marta 2017

Pojačana je nervoza, mogući konflikti sa kolegama, rodbinom, komšijama

 

Pomračenja Sunca i Meseca su prirodne pojave koje se događaju svake godine, više puta, osim totalnih pomračenja. Pomračenja Meseca utiču na psihu i emocije, kao i na žene, a pomračenje Sunca na vitalnost, društveni status i profesionalnu poziciju kao i na muškarce kod kojih podstiču posesivnost i ljubomoru. Mogući su problemi sa vidom na desnom (muškarci), a kod žena na levom oku, pišu Večernje novosti.

Iako delimično pomračenje Sunca u Devici, 1. septembra, nema snagu prethodnog, martovskog pomračenja, ova pojava ipak pojačava nervnu napetost, podiže tenziju i dosta utiče na poslovne odluke, odnose sa kolegama, rodbinom, komšijama.

mesečni horoskop za septembar 2016

Nedelju dana uoči i posle pomračenja izbegavajte rasprave i na poslu i u domu, velike investicije i kupovine, promenu posla, selidbu, venčanje. Ako ne možete da izbegnete ili odložite početak ili završetak nekih poslova, oslonite se na hladnu glavu, logiku i zdrav razum, oni su vam najbolji saveznici.

Iako se pomračenje Sunca 1. septembra neće videti iz naše zemlje, već iznad Afrike i Indijskog okeana, ipak će imati uticaja na sve znake, najviše na Ovnove i Lavove, a najmanje na Vage i Vodolije.

horoskop

Budite oprezniji prilikom sklapanja poslova, kupoprodaje nekretnina, potpisivanja ugovora, planiranja venčanja, ako vam je podznak, Sunce, Mars ili Jupiter blizu stepena pomračenja, 9. stepena Device, Riba, Strelca ili Blizanaca. Ako Sunce obrazuje napete aspekte s vašom natalnom Venerom, Mesecom, Marsom ili Neptunom, moguća je kriza u braku ili vezi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.