Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 2. septembar 2016: Lav brzo rešava sve, Jarac umoran...

Dnevni horoskop za 2. septembar 2016: Lav brzo rešava sve, Jarac umoran a Bik izbegava Škorpiju

61
0
Dnevni horoskop za 12. avgust 2016:
Dnevni horoskop za 12. avgust 2016:

Dnevni horoskop za 2. septembar 2016: Ovan otvoren prema Raku, Blizanci rade polovično, Vaga ima pomoć, Strelac pod stresom, Vodolija voli Devicu a Ribe sklone promeni. Ovo je dnevni horoskop za danas 2.09.2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

Volite da radite sa strancima i smatrate da vam sledi uspešan dan. Niste daleko od istine, jer vaša intuicija ima pozitivan pravac, koji vas vodi u novu pobedu. Ljubav Isuviše ste se otvoreno postavili prema jednom Raku, ali u suštini to vam nije trebalo. Ostavljate utisak jake osobe ali sa dozom nestrpljivosti. Zdravlje Uzmite dovoljno magnezijuma. Dnevni horoskop za 2. septembar 2016

BIK

Posao

Volite svoj novac i rado ga samostalno zarađujete. To ovaj put nije dovoljno za otvorena vrata uspeha. Potrudite se za nešto više. Ljubav Uporno izbegavate susret sa jednom Škorpijom. Pazite može da vam se desi ono što u stvari i ne želite, ovaj put. Zdravlje Vodite zdrav život.  

BLIZANCI

Posao

Volite da postavite stvari onako kako bi trebalo, ali u tome uspevate polovično. Imate i na koga da se oslonite, pa se neće desiti loša strana vašeg posla. Ljubav Još ste u fokusu što se razgovora sa partnerom tiče, pa se u tome i prepoznaje vaš originalni stav prema svemu što vam se plasira. Zdravlje Bolovi u grudima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.