Dani pred pomračenje Sunca u Lavu

Dvaput proveravajte, imajte rezervni plan, duboko udahnite – i iskoristite priliku da usporite i posvetite se sebi

 

Ponovo je došlo doba Merkurova hoda unatrag – doba neočekivanih komplikacija, zastoja i manjkavih informacija. Kako što lakše prebroditi to razdoblje, čak ga i iskoristiti na najbolji mogući način, savetuje Aimee Halpin, personal coach, učiteljica joge i, osim na svom blogu, autorka tekstova u različitim publikacijama.

1. Pomno pročitajte sve što vam je poslano – ali nemojte tome pripisivati novi ili drukčiji smisao, ili pak u tome iščitavati skrivene poruke.

horoskop-astrosudbina (17)

2. Tri puta duboko udahnite i izdahnite – odvojite vreme za tri duboka udaha i izdaha. Stavite dlanove na stomak da biste mogli da osetite kako se podiže i spušta dok polako i duboko udišete i izdišete na nos. Potom dlanove stavite na rebra i ponovo osetite kako se šire dok udišete i spuštaju dok izdišete. Naposletku dlanove stavite blizu ključne kosti i osetite podizanje prsa dok se pluća ispunjavaju vazduhom, a zatim njihovo spuštanje dok izdišete na nos. Sve ponovite 3 puta.

3. Pre putovanja dodatno potvrdite sve što ste isplanirali – ako je moguće, napravite rezervni plan; ako nije, pripremite se na moguće neočekivane promene i odlaganja pa stvari rešavajte u hodu ne gubeći glavu i živce.

4. Ovo je vreme za telefonske razgovore – ne SMS-ove i mailove, osobito kad je reč o važnim stvarima. Ograničite razmenu poruka na najmanju moguću meru jer je prevelika opasnost od pogrešnog razumevanja i izvrtanja napisanih reči.

horoskop-astrologija-astrosudbina-astro (7)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.